Cacao
Bateti spuma ouale cu zaharul. Apoi, incorporati faina cernuta cu drojdie, cacao si sare, adaugand migdalele macinate la final. Coaceti la 180 grade C
Puneti miezul de nuca si alunele de padure in robotul de bucatarie si maruntiti. Adaugati restul ingredientelor si amestecati pana cand nucile si fruc
Bateti galbenusurile cu zaharul pana se omogenizeaza si se ingroasa, aprox. 1 minut. Puneti amestecul la baie de aburi (bain-marie). Micsorati flacara
Pentru aluat: Frecati untul cu mixerul pana devine cremos. Adaugati zaharul pudra, esenta de vanilie, sare si cacao. Amestecati bine pana cand compozi
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Amestecati margarina cu zaharul pana cand compozitia devine fina si omogena. Adaugati un ou si putina fain
Amestecati toate ingredientele pentru topping intr-un castron mic si faramitati aluatul cu o furculita. Puneti compozitia sfaramata in frigider, cat t
Topiti ciocolata alba la baie de aburi. Adaugati 3 linguri de frisca si lasati la rece 10 minute. Apoi, adaugati si restul de frisca. Bateti albusuril
Orice prajitura nu este pregatita integral daca nu este si ornata ori chiar acoperita in intregime cu o crema sau un sos. Nu stii sa pregatesti o glaz
Combinati toate ingredientele in blender, la viteza mare, pana se omogenizeaza. Daca vreti sa arate ca in imagine, adica sa aiba spuma din belsug, las
Intr-un bol se amesteca foarte bine untul cu zaharul. Se adauga oul, cacaoa, alunele de padure fin macinate, laptele si la final faina cernuta in care
Intr-o cana, amestecati faina cu zahar si cacao. Adaugati un ou si amestecati usor cu lingura. Turnati laptele si uleiul si amestecati bine. Puneti ca
Amestecati ingredientele din prima parte. Bateti albusurile cu zaharul din a doua parte si adaugati peste amestecul preparat anterior. Amestecati fain
Cuptorul se incalzeste la 180°C. Margarina se topeste putin. Intr-un castron se bat ouale cu zaharul pana devin spumoase. Batand continuu se adauga fa
Se faramiteaza cat mai bine biscuitii, peste care se toarna untul topit, se amesteca bine si apoi se pun intr-o tava de tort cu fund detasabil. Cu fun
8 galbenusuri se freaca spuma cu 8 linguri de zahar pudra. Se adauga 5 linguri de cacao, 700 g smantana si la urma mirodeniile. Inainte de a se da la
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Cacao
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata