Carne de peste
Toate sortimentele de peste se taie in cubulete. Ceapa si mararul se taie fin. Toate aceste ingrediente se amesteca impreuna cu icrele, se pun intr-un
Pestele se spala bine, se curata la interior si se sterge cu prosop de hartie. Se indeparteaza capul si coada. Se pune un praf de sare in interiorul p
Pentru aluat, cernem faina intr-un castron, iar in mijloc facem o adancitura in care punem untul moale, la temperatura camerei, smantana, oul batut si
Taiem pestele curatat si spalat in bucati potrivite (sau il putem lasa intreg, dar va fi mai greu la portionat) si le lasam jumatate de ora presarate
Curatam carnea de oscioare, o spalam si o scurgem bine de apa si o stergem cu servetele. O trecem apoi prin masina de tocat si o amestecam impreuna cu
Taiem vinetele in jumatati, scoatem cu o lingurita miezul, astfel incat peretii sa aiba cam 1-2 cm. Saram vinetele in interior, le intoarcem apoi cu t
Punem rondelele de calamari in apa clocotinda cu o lingura de sare, apoi le scoatem imediat si le punem intr-un bol cu apa rece. Le scurgem bine de ap
Se stie in general faptul ca pestele este mai sarac in colesterol decat carnea de vita sau cea de porc, aducandu-ne in plus si suplimente utile de aci
Saram si piperam fileurile de salau, le asezam intr-un vas cu bere si le lasam la marinat la rece aproximativ 3-4 ore. Le scoatem si le lasam sa se sc
Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. O calim in 50ml ulei la foc mic, 1-2 minute. Curatam de coaja o portocala apoi, cu un cutit bine ascutit, t
Curatam bine crevetii, ii spalam si ii lasam sa stea 30 de minute la rece intr-o marinata facuta din ulei, zeama de la o lamaie, 3 catei de usturoi pi
- Se transeaza cu atentie pastravii in fileuri pentru a se obtine 4 bucati egale - Fiecare fileu de peste se unge cu lapte si apoi se presara pe ambel
Spalati spanacul in mai multe ape, spalati prazul si taiati-l in rondele. Puneti prazul in cosul perforat pentru fiert la vapori, adugati deasupra fru
Avocado se alege sa fie copt, dar nu innegrit la coaja. Culoarea lui trebuie sa fie de un verde inchis si cu aspect lucios, fara pete negricioase. In
Cartofii fierti se taie in rondele, pestele procurat din supermarket este sub forma de rondele iar ouale fierte tari se decojesc si se taie rondele cu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne de peste
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata