Carne de peste
Punem intr-o cratita zaharul si il caramelizam usor. Separat incalzim vinul. Amestecam zaharul ca sa nu se innegreasca. Cand e complet topit, dam focu
1 Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. 2 Se ia o tava patrata de copt, nu prea mare, unde plasam fileurile de cod si le acoperim cu lapte, presaram
1 Se prajeste carnea de cod, se scurge bine de excesul de ulei si se taie in bucatele nu prea mari, ca pentru tocanita; 2 Intr-o tigaie larga se incin
Pregatim morcovii si cartofii. Taiem cartofii in doua, iar morcovii rondele. Ii fierbem separat in putina apa, la foc mic, respectiv mediu, aproximati
Spalam cartofii si ii fierbem 20 de minute in apa cu sare. Ii curatam si ii lasam sa se raceasca. Curatam ceapa, o taiem rondele subtiri. La fel proce
Taiem painea felii si o prajim in cuptor sau pe grill. O frecam cu usturoi taiat, stropim felia de paine cu ulei de masline si punem rosii taiate cubu
Fierbem foile de lasagna in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, scurgem usor foile si le asezam una langa cealalta p
1 Curatati pestele si pregatiti-l pentru umplut 2 Preparati acum umplutura punand mai intai ceapa si telina la prajit in ulei timp de 4-5 minute 3 Pes
1 Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie mai larga si adaugati ceapa tocata si usturoiul care trebuie lasate aici pana ce se inmoaie bine. 2 Stinge
1 Mai intai de orice deschidem conserva si turnam tot excesul de ulei/suc intr-o farfurioara pe care o tinem la indemana; 2 Se face sosul de salata co
Amestecam ouale, verdeata, sarea si piperul (dupa gust). Topim untul in tigaie si adaugam amestecul de oua. Amestecam bine ouale cu o lingura de lemn
Se toaca marunt zarzavaturile dupa ce in prealabil au fost spalate bine si se pun la fiert in apa cu sare. Vine apoi randul pestelui sa fie curatat, s
Taiati marunt ardeii, ceapa si hamsiile, puneti-le intr-un bol in care adaugati ulei, oregon sare si piper dupa gust. Adaugati peste compozitie nautul
Unge o forma rotunda sau un bol de plastic cu cateva picaturi de ulei si tapeteaz-o cu folie transparenta. Taie somonul in cuburi de jumatate de centi
1 Se poate folosi gratarul (in aer liber) sau cuptorul (acasa). Temperatura trebuie sa fie constanta si sa se situeze cam pe la 180 de grade Celsius;
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne de peste
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci