Carne de porc
Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu un praf de sare pentru 30 de minute. Ii scurgem si ii lasam sa se raceasca. Tocam kaizerul
Curatam cocosul, il parlim la flacara, il spalam si il taiem in bucati potrivite. Curatam legumele, le spalam si le taiem in cubulete. Punem intr-un c
Dam prin masina de tocat carnea, ardeii, ceapa, usturoiul, mararul si painea. Amestecam totul cu cele 4 oua, sare dupa gust. Daca vrei sa fie mai pica
Spalam verdeata, apoi o tocam marunt, iar arpagicul il taiem inele. Spalam carnea de porc, o uscam pe un servet de bucatarie si o asezam cu soriciul (
Prajim putin carnatul cat sa se rumeneasca sau il frigem cateva minute pe gratar si il lasam sa se raceasca. Facem apoi cu un cutit bine ascutit o gau
- Se taie muschiuletul de porc in 8 felii egale si se presara fiecare felie cu putina sare, se preseaza usor intre palme si se plaseaza pe un platou p
Curatam cartofii, ii fierbem si impreuna cu untul, laptele si putina sare facem un piure. Calim ceapa tocata marunt in ulei, apoi dupa 1-2 minute adau
Curatam pulpa de pielite, o spalam si o taiem fin feliute subtiri (circa 4-5mm). Curatam ardeii de cotoare si seminte, ii spalam si ii taiem in bucati
Carnea roşie se prãjeşte într-o tigaie cu câteva linguri de ulei de mãsline. Când este gata, se aşazã pe o farfurie. În aceeaşi tigaie se amestecã muş
Taiem muschiul in feliute de 1cm grosime, il presaram cu sare si piper si il batem usor cu ciocanul de snitele pentru a-l fragezi. Taiem costita afuma
Ceapa se toaca marunt, se pune peste carnea tocata, se adauga painea inmuiata in apa si stoarsa bine, ouale, patrunjelul tocat marunt, condimentele si
Carnea tocata se amesteca cu o ceapa taiata marunt, cu un ou si cu usturoiul zdrobit. Adaugam delikatul si piperul. Ungem o tava cu ulei si o tapetam
Preparam o marinata din vin, boia, usturoi pisat, foile de dafin maruntite, nucsoara, ulei, otet, enibahar, cuisoarele zdrobite, ceapa taiata julienne
Taiem fleica in felii si o presaram cu sare, piper, boia si cimbru. O prajim inabusit in 50ml ulei si 1 cescuta de apa pana cand se evapora toata apa,
Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servet de bucatarie. O taiem in cuburi cu latura de 3cm. Punem cuburile de carne in
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne de porc
Alegeti cartofi dulci (yams americani) si orezul cu bob alungit pentru mesele dumneavoastra festive.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata