Chimen
Topiti untul intr-o craticioara. Adaugati cubuletele de carne si prajiti-le pana se rumenesc usor. Asezonati cu sare, piper si chimen. Micsorati flaca
Ai dat vreodata peste o reteta pentru care ai nevoie de o multime de ingrediente? Uneori, nu vrei sa le cumperi pe toate ca sa faci o masa, de aceea i
Incingeti la foc mediu o oala cu capac, adaugati uleiul de masline si un praf de piper. Cand incepe sa sfaraie uleiul, adaugati ceapa si rumeniti-o us
Clatiti nautul din conserva si scurgeti-l bine. Intr-o tigaie mare sau wok, puneti uleiul de masline, usturoiul si ceapa, condimentati cu piper si sot
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Feliati subtire un catel de usturoi si zdrobiti-i pe ceilalti doi. Impanati pulpele de miel cu cateva feli
Sotati 5 minute baconul tocat intr-o craticioara, la foc mediu spre tare, pana se rumeneste si isi lasa grasimea. Adaugati ceapa, ardeiul rosu gras si
Condimentati pulpele de pui cu sare si piper. Intr-un robot mic de bucatarie, procesati bine toate celelalte ingrediente, adaugand ulei de masline dac
Se incinge o oala de inox cu fund dublu pana devine foarte fierbinte. Se pune ulei si imediat se adauga carnea taiata cuburi. Se caleste carnea pana i
Pregatirea matelor de porc: Se taie matele de 1-3 m si se spala bine (se pot folosi mate proaspete sau cumparate). Se pun intr-un castron cu apa caldu
Obezitatea este o problema majora, nu doar din cauza excesului de kilograme, dar si din cauza ca te expune unui numar mare de probleme de sanatate, pr
Incingeti uleiul si untul intr-o oala medie si gatiti ceapa 5 minute sau pana se rumeneste usor. Adaugati chimenul si mai gatiti 1 minut sau pana ince
Curatati morcovii si taiati-i in bucati mari. Inveliti-i in folie de aluminiu impreuna cu usturoiul, formand un pachet lejer. Puneti pachetul intr-o t
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Amestecati intr-un castronel toate condimentele pentru vinete. Tapetati o tava de cuptor cu folie de alumi
Intr-o tigaie mica, incingeti uleiul de masline la foc mediu. Adaugati ceapa in tigaie, amestecand din cand in cand si gatiti pana se inmoaie. Cand de
Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura cuptorului pana cand ciolanul se rumeneste
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Chimen
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita