Chimen
Curatam aripioarele, le parlim putin la flacara aragazului, le spalam si le scurgem de apa. Le punem intr-un castron si turnam peste ele berea, otetul
Spalam sfeclele si le punem intr-o tava la cuptor, sa se coaca. Daca sfeclele sunt mici, se coc in cel mult 40 de minute. Daca sunt mai mari, marim ti
- Se pun toate ingredientele intr-o tigaie mai larga si inalta cu apa cat sa cuprinda bine varza si se trage un prim clocot; - Se reduce focul la mic,
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii punem intregi la fiert in apa cu putina sare si cu semintele de chimen. Este bine sa alegeti cartofi mai mi
Taiem telemeaua in bastonase, le punem intr-un castronel, le stropim cu ulei si le presaram cu chimen. Le lasam sa se patrunda. Coacem capatanile de u
Spalam pulpele, le curatam si le lasam sa se zvante. Le prajim pe ambele parti 5-10 minute. Adaugam ceapa, ardeiul si usturoiul tocate marunt. Mai las
Spalam castravetii, ii taiem in jumatate pe lungime si, cu ajutorul unei tije pentru gaurit legumele, indepartam semintele si o parte din miez. Ii pre
- Se strivesc intr-un mojar de bucatarie mai maricel chimenul (optional), usturoiul si painea bine inmuiata in apa; - Se pregateste blenderul si se pu
Punem nautul intr-un vas, il acoperim cu apa rece si il lasam la inmuiat peste noapte. Scurgem si clatim nautul, il punem intr-o cratita si acoperim c
Feliem pieptul de pui cat sa putem inveli ouale in el, le saram si le piperam. Facem o crema de branza cu chimen. Ungem feliile de pui cu ea, punem ou
Scoatem samburii de la fructe. Amestecam bine oul cu zaharul, chimenul, anasonul si migdalele macinate. Umplem prunele cu acest amestec. Pentru celela
Spalam bine nautul din conserva in sita, sub jet de apa rece, ca sa dispara gustul de conservant. Calim intr-o cratita, in putin ulei, 2 dintre cele 3
1. Se incinge uleiul la foc mediu, intr-o oala mai mare, si apoi se adauga cuburile de carne de vita, care se rumenesc bine, pe toate partile. 2. Se a
1. Se incinge o tigaie inalta la foc mediu si se pune sunca taiata subtire la prajit, unde se lasa pana ce se rumeneste pe ambele parti, apoi se adaug
1 Se piseaza usturoiul si se amesteca omogen cu lingura de sare. 2 Amestecul de sare si usturoi se pune in oala de supa si se toarna apa, apoi, la foc
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Chimen
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata