Cidru
Chiar daca il putem gasi in orice supermarket, cidrul de casa ramane cel mai bun. In plus, nu-ti trebuie cine stie ce ingrediente sofisticate pentru a
Odata cu venirea frigului, abia asteptam sa ne incalzim cu ceaiuri, cafele si vin fiert. Totusi, in fiecare zi avem nevoie de o bautura calda, iar une
Puneti cubuletele de napi si pere cu cidrul intr-o craticioara si aduceti la fierbere la foc tare. Micsorati flacara, acoperiti si lasati sa fiarba in
Curatati merele si feliati-le in 8. Opariti ceapa in apa fiarta 3 minute, dupa care o curatati si ii indepartati capetele. Daca e marisoara, taiati-o
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (180 de grade pentru cuptor cu ventilatie si cu 15 de minute mai putin). Tamponati carnea cu servete de har
Intr-o craticioara, aduceti la fierbere sucul de mere cu ghimbirul si condimentele. Adaugati perele si micsorati flacara, sa fiarba inabusit. Fierbeti
Infierbantati cidrul la microunde. Adaugati vanilia, romul si un praf de scortisoara. Turnati in pahare shot pana la 3/4 din inaltime. Completati cu u
Astazi va propunem 5 idei de retete simple de toamna, cu ingrediente pe care, in mare parte, le putem avea la indemana oricand in camara. 1. Pesto cla
Intr-o tigaie cu capac, aduceti la fierbere cidrul (sau sucul de mere) cu bucatile de nap si para, la foc tare. Micsorati flacara, acoperiti si lasati
Otetul din cidru de mere e folosit de secole in bucatarie, pentru vindecarea unor afectiuni, dar si cand vine vorba de slabire. Metoda de preparare e
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Pastrand capatanile de usturoi intregi, taiati-le doar varful, pentru a expune miezul, puneti-le pe o foli
Puneti intr-o oala cidrul, zaharul brun, semintele de nucsoara si pastaia de vanilie. Fierbeti inabusit 15 minute, la foc mic spre mediu. Luati de pe
Amestecati toate ingredientele pentru marinata si tineti fazanul la marinat peste noapte. Scoateti de la marinat si uscati bine. Intre timp, lasati la
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Taiati perele in jumatati si cate un capacel de pe dosul fiecarei jumatati, ca sa nu se rastoarne in tava.
Se dizolva zaharul si apoi sarea intr-un vas in care am pus cidrul. Se adauga apa, uleiul de masline, otetul balsamic, piperul si crengutele de rozmar
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Cidru
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul