Ciocolata alba
Puneti ciocolata, laptele condensat, untul, zaharul si siropul de porumb intr-o tigaie. Amestecati din cand in cand, la foc mediu, pana cand capata o
Puneti pe o farfurie intinsa o lingura de miere si in alta farfurie mici bombonele colorate (sprinkles). Dati marginea paharului prin miere si apoi pr
Topiti ciocolata alba la microunde sau la baie de aburi. Adaugati colorant rosu si amestecati pana obtineti culoarea dorita. Turnati ciocolata intr-o
Topiti separat cele 2 tipuri de ciocolata (la microunde sau baie de aburi). Amestecati usor ciocolatele topite cu ajutorul unei scobitori sau al unui
Topiti ciocolata impreuna cu smantana la baie de aburi sau la microunde, amestecand din cand in cand, pana se fluidizeaza omogen. Adaugati untul taiat
Scoateti crema de branza, ouale si smantana din frigider si lasati-le sa ajunga la temperatura camerei cat timp preparati crusta. Preincalziti cuptoru
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-o craticioara, topiti bucatile de ciocolata neagra cu laptele de cocos la foc foarte scazut, amesteca
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius (160 de grade, pentru tavi de yena). Puneti untul in tava si dati la cuptor cat se preincalzeste. Fiti cu o
Rupeti ciocolata in bucatele si lasati-o deoparte. Intr-o craticioara, aduceti la fierbere 150 ml smantana dulce. Opriti focul si adaugati peste smant
Intr-un castronel, amestecati laptele cu colorantul alimentar. Adaugati fulgii de cocos si amestecati bine pana se coloreaza uniform. Lasati deoparte.
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Cerneti faina cu praful de copt. Adaugati sarea, zaharul si ciocolata alba rasa. Bateti usor oul si adauga
Amestecati cele doua tipuri de faina cu zaharul, mirodeniile (dozate dupa gust) si cu mierea, adaugati untul rece taiat bucatele si lucrati compozitia
Topiti ciocolata la bain-marie. Adaugati 3 linguri de frisca si tineti la frigider 10 min. Apoi adaugati restul de frisca. Bateti albusurile cu zahar,
Dezghetati fructele de padure, pasati-le si apoi strecurati piureul optinut pentru a elimina semintele. Adaugati laptele si zaharul si amestecati cu u
Frecati galbenusurile cu zaharul, sarea si coaja de lamaie pana se topeste zaharul. Adaugati apoi uleiul si laptele, amestecand cu grija si incorporan
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ciocolata alba
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lamaie Kaffir
Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Citrus hystrix, lamaia Kaffir provine de la arbustul de gradi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita