Clatite
Anual, dupa 40 de zile de la Craciun, romano-catolicii marcheaza ceremonia binecuvantarii lumanarilor. Aceasta aduce aminte de Curatarea Fecioarei Mar
Puneti intr-un castron ouale, laptele si apa si bateti bine cu telul. Adaugati faina si bateti pana nu mai sunt cocoloase. Amestecati in compozitie un
Intr-un castron mare, amestecati faina, praful de copt si sarea. Adaugati galbenusurile, laptele, branza si coaja de lamaie si bateti cu telul pana se
Aperitiv decorativ si usor, pungutele "surpriza" se pot prepara conform indicatiilor Patriciei Pop din cartea Anotimpuri gastronomice - 82 de retete d
Amestecati faina cu praful de copt, sarea si zaharul si faceti o adancitura in amestec. Bateti ouale, topiti untul si incorporati-le impreuna cu lapte
Ouale se sparg si se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se pun intr-un castron mai mare si se amesteca bine cu zaharul si cu laptele pana
Se amesteca 3 cani de lapte caldut cu 3 cani de faina, cu drojdia si 1/2 lingura de zahar. Aluatul se lasa sa creasca si dupa vreo 15-20 min se adauga
Bucataria germana este diversa si la capitolul mancaruri, si la cel al deserturilor. In cazul ciocolatei, spre exemplu, reprezinta un concurent serios
Intr-un bol suficient de mare, amestecati faina, zaharul, sarea si praful de copt. Adaugati ouale, berea si untul topit si amestecati cu un tel pana c
Ardeii se coc si se curata de coaja. Se pot folosi de asemenea si ardeii kapia pe care ii aveti conservati in ulei cu otet (dar pe care trebuie sa-i s
Se fac clatitele si se lasa in asteptare. Pentru crema se pune laptele la fiert cu smantana lichida. Se da intr-un clocot si se pune in laptele fierbi
Intr-o tigaie se varsa sucul de portocale, sosul caramel si maizena. Se amesteca bine pentru a fi omogenizata compozitia inainte de a pune tigaia pe f
Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu zaharul vanilat, sarea si ouale. Se adauga putin cate putin laptele, amestecand cu ajutorul unui tel i
Intr-un castron se amesteca bine faina, sarea, 1 lingurita de zahar si ouale. Se adauga laptele si cidrul, se omogenizeaza si compozitia se lasa deopa
Untul se topeste pe flacara redusa. Se da deoparte si se lasa sa se racoreasca. Intr-un castron se pun impreuna faina, zaharul, praful de copt si arom
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Clatite
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita