Clatite
Tocam ceapa si calim jumatatea din ea in ulei. Adaugam rosiile, le condimentam si le inabusim 30 de minute. Adaugam busuiocul . Topim untul, apoi cali
- Se amesteca amidonul de porumb cu vinul alb si se dau la foc pana aproape de clocot, amestecand bine pana ce se ingroasa si compozita devine fina -
- Se amesteca in bolul de inox fulgii de ovaz cu faina, bicarbonatul de sodiu si scortisoara; - Se bat tot aici apoi ouale cu laptele; - Se adauga si
Radem portocalele si apoi le stoarcem. Stoarcem si jumatate de lamaie. Taiem cojile ramase in patratele de 3-4cm. Topim untul intr-o tigaie larga si a
Din faina, sare si 500ml apa minerala preparam un aluat de consistenta unei smantani. Turnam cu un polonic aluatul intr-o tigaie unsa cu cateva picatu
Batem ouale. Adaugam 5-6 linguri cu faina. Subtiem cu lapte amestecul obtinut pana cand obtinem o compozitie de consistenta unei smantani mai groase.
Amestecam imgredientele pentru umplutura, apoi umplem clatitele (deja preparate dinainte), dandu-le forma unor rulouri de 7cm. Preparam sosul vanilat
Sosurile care se omogenizeaza mai greu pot fi transformate in niste sosuri cu adevarat de exceptie daca se plaseaza in borcane cu capacul inchis ermet
Intr-un vas mai adanc se amesteca ingredientele pentru clatite. Compozitia rezultata trebuie sa fie ca o smantana subtire fara cocoloase. Amestecul se
Afinele, foarte nutritive si placute la gust, ar trebui sa fie disponibile din belsug si in Romania, dar din pacate acest lucru nu este deocamdata ade
Nu de putine ori, mai ales la inceput de saptamana, sau chiar si in zilele care urmeaza unei sarbatori mai mari, romanii se vad nevoiti sa faca fata u
1 Se face mai intai de toate aluatul prin plasarea fainii si a zaharului intr-un recipient mai larg. Dupa ce se amesteca cele doua ingrediente pe usca
Prea multa lume asociaza inca masa traditionala de Paste cu universul rural, uitand insa ca si civilizatia orasului este la fel de indreptatita sa ne
Se cerne într-un vas făina, se opăreşte cu o ceaşcă de lapte clocotit şi se freacă până ce devine ca o cremă. Se pune la racorit cât suferă degetul. S
Si in cazul copiilor, la fel ca la adulti, exista alimente calduros recomandate pentru consum, alimente care ar trebui sa fie introduse in dieta mai r
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Clatite
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita