Coaja de lamaie
Puneti coaja de portocala rasa intr-un castron mediu si adaugati cubuletele de portocala. Adaugati apoi toate celelalte ingrediente pentru sos si ames
Preincalziti cuptorul la 180 grade. Ungeti o forma rotunda de copt cu diametrul de 26 cm (preferabil cu fund detasabil). Amestecati intr-un castron fa
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Frecati bine untul intr-un castron mare si adaugati peste el restul ingredientelor. Amestecati cu telul pa
Amestecati putin ulei de masline cu anason, usturoi, rozmarin si coaja rasa de lamaie. Taiati pieptul de pui cubulete si lasati-l la marinat peste noa
Puneti la fiert apa cu 65 g zahar, cele 2 foi de dafin, coaja de lamaie si cea de portocala. Lasati sa fiarba inabusit 5 minute, luati siropul de pe f
Macinati migdalele in blender cu fulgii de cocos. Adaugati, apoi, restul ingredientelor: faina de migdale, ulei de cocos, miere (sau sirop de agave),
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si tapetati o tava cu hartie de copt. Topiti untul la microunde, adaugati indulcitorul (sirop de artar sau
Amestecati intr-un castron branza cheddar cu crema de branza, coriandru, zeama de portocala, coaja de portocala si coaja de lamaie. Asezonati cu sare
Amestecati coaja de lamaie cu piper. Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca, la foc mediu. Adaugati usturoiul in tigaie si sotati 1 minut sau pana devi
Amestecati zeama de lamaie cu coaja rasa, zaharul extrafin si apa de trandafiri. Impartiti compozitia in 2 pahare inalte. Taiati frunzele de menta pe
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeti 6 forme ramekin de 250 ml si tapetati-le cu hartie de copt. Impartiti miezul de paine in cele 6 for
Aduceti la fierbere 250 ml apa cu unt, sar si boia de ardei, pana se topeste untul. Luati de pe foc, adaugati faina si amestecati. Puneti inapoi pe fo
Puneti bulgurul intr-un castron mare si turnati peste el 750 ml apa fierbinte. Acoperiti si lasati asa 20-30 de minute sa se inmoaie. Scurgeti si lasa
Indiferent daca sunt moldovenesti sau muntenesti, mucenicii sunt deliciosi. Cei muntenesti nu sunt greu de facut, mai ales ca acum ii cumparam din com
Puneti taitetii intr-o oala cu apa adusa la fierbere. Gatiti pana devin al dente. Scurgeti taitetii, clatiti-i sub jet de apa rece si lasati-i din nou
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Coaja de lamaie
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul