Coaja de lamaie
Puneti popcornul intr-un castron mai mare, care sa va permita sa amestecati lejer. Amestecati zeama de portocala sau lamaie cu mierea si coaja rasa. I
Cerneti faina pe suprafata de lucru curata. Cerneti deasupra zaharul pudra. Adaugati bucatelele de unt si amestecati-le in faina cu varfurile degetelo
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si ungeti cu unt o forma de copt rotunda, cu diametrul de aprox. 23 cm. Intr-un castron mare, amestecati ia
Intr-o tigaie, amestecati firimiturile cu 30 ml ulei si rumeniti la foc mediu 10 minute. Asezonati cu sare si piper si transferati intr-un castronel.
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti o forma de copt de aprox. 13 cm diametru si tapetati-o cu hartie de copt. Lasati-o deoparte. Puneti
Puneti intr-o tigaie la foc mediu spre tare: jumatatea din cantitatea de unt, uleiul si usturoiul tocat. Adaugati ciupercile, 125 ml apa si condimenta
Amestecati intr-un castron toate ingredientele, mai putin uleiul de masline. Dati la rece cateva ore, pentru ca aromele sa se intrepatrunda. Serviti s
Puneti gratarul cuptorului putin mai jos de mijloc si preincalziti la 230 grade Celsius. Amestecati intr-un castronel untul cu 1/4 din coaja de lamaie
Incingeti o tigaie si adaugati semintele de chimen. Prajiti-le pana isi elibereaza aroma si turnati-le pe o farfurioara. Adaugati putin ulei sau unt i
Puneti ardeii iuti intr-o craticioata, acoperiti-i cu apa si aduceti la fierbere. Fierbeti-i inabusit 10 minute. Luati de pe foc si lasati deoparte o
Puneti o tigaie mare pe foc. Sotati cubuletele de vinete cu ceapa si usturoiul in putin ulei, cat sa se inmoaie si sa prinda putina culoare. Asezonati
Amestecati toate ingredientele pentru marinata adaugati fileurile de ton, si dati la rece 1 ora. Preincalziti o tigaie cu gril. Preparati garnitura as
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti 6 vase ramekin cu capacitatea de 250 ml (sau 8 cu capacitatea de 180 ml). Separati ouale, punand ga
Maruntiti nucile in robotul de bucatarie. Adaugati nuca de cocos rasa si coaja rasa de lamaie si pulsati sa se amestece. Adaugati zeama de lamaie, van
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Ungeti cu ulei o tava de copt. Intr-un castron suficient de mare, amestecati cu telul urmatoarele ingredie
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Coaja de lamaie
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun