Coaja de lamaie
Intr-o oala la foc mic spre mediu, amestecati orezul fiert cu lapte, zahar, coaja de lamaie, scortisoara si sare. Amestecati incontinuu pe foc pana ce
Aduceti la fierbere o oala cu apa. Umpleti un castron mare cu apa si gheata. Fierbeti spranghelul pana devine verde aprins si doar putin moale, aprox.
Incingeti uleiul intr-o tigaie si adaugati un praf de piper. Sotati ceapa 5 minute, adugand spre final si usturoiul. Adaugati bulgurul si amestecati b
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius si ungeti cu unt o forma de copt rotunda si joasa, de 18 cm diametru. Pentru aluat: Cerneti faina cu praful
Intr-un castron mare, amestecati uleiul cu usturoi, sare si fulgi de piper. Adaugati buchetelele de broccoli si amestecati pana se acopera uniform cu
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un castronel, dizolvati drojdia in apa calduta si lasati deoparte. Intr-un castron suficient de mare,
Puneti apa cu zaharul intr-o craticioara si incalziti la foc mediu pana se dizolva zaharul. Luati de pe foc si adaugati zeama si coaja de lamaie, ames
Condimentati pulpele de pui cu sare si piper. Intr-un robot mic de bucatarie, procesati bine toate celelalte ingrediente, adaugand ulei de masline dac
Ingredientele date trebuie impartite in doua, dar cele doua aluaturi nu se prepara in acelasi timp. Incepeti cu aluatul colorat, astfel: Preincalziti
Fierbeti sparanghelul in apa cu zeama de lamaie si coaja rasa, ca sa nu se ingalbeneasca. Intindeti un strat subtire de smantana pe fiecare clatita si
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Puneti puiul intr-o tava de copt mica, asezonati-l din belsug si prajiti-l in putin ulei de masline, intor
Puneti quinoa intr-o tigaie la foc mediu. Cand este prajita (fara ulei), incepe sa pocneasca. Transferati-o atunci intr-un bol. Adaugati fisticul si m
Preincalziti cuptorul la 200°C. Amestecati crema de branza cu bucatelele de somon afumat, piperul si coaja de lamaie si lasati deoparte. Suprapuneti f
Bateti ouale si puneti-le cu restul ingredientelor la baie de aburi. Amestecati pana se dizolva zaharul. Continuati sa incalziti usor, amestecand cu o
Se face maiaua astfel: se inmoaie drojdia cu putin lapte caldut si se adauga putina faina; se lasa la dospit 10-15 minute. Se adauga faina, zaharul, u
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Coaja de lamaie
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Musca spaniola
Desi nu este practic un condiment, iar in cele mai multe tari este chiar considerat ca substanta ile...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata