Coaja de lamaie
Fierbeti morcovii cu supa de pui, usturoiul si coaja de lamaie 20 de minute, sau pana se inmoaie. Luati de pe foc. Intr-un blender, pasati morcovii cu
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Asezonati puiul cu sare si piper (pe dinafara si pe dinauntru). Incingeti untul intr-o tava adanca cu capa
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Tapetati o tava patrata de 20 cm cu hartie de copt. Intr-o craticioara, topiti untul impreuna cu zaharul,
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si ungeti o forma rotunda de prajitura (cu fund detasabil) cu diametrul de 23 cm. Puneti in robotul de buca
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Desfaceti aluatul de patiserie si rulati-l cu sucitorul de 2-3 ori pentru a-l subtia putin. Tapetati o tav
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Indepartati coaja feliilor de paine si rupeti-le in bucati mici. Adaugati-le intr-un castron si turnati de
La foc tare, fierbeti apa cu sare intr-o oala. Adaugati pastele si gatiti pana se inmoaie putin, cam 8-10 minute, amestecand din cand in cand. Scurget
Puneti toate ingredientele intr-un castron si amestecati bine. Asezonati cu sare si piper si serviti imediat. Foto: Flickr
Topiti untul incet la baie de aburi, apoi adaugati zaharul si asigurati-va ca se dizolva inainte de a pune si coaja de lamaie, zeama de lamaie si oual
Pentru untul de lamaie: Frecati untul cu zahar. Adaugati ouale batute, zeama si coaja de lamaie. Gatiti la baie de aburi pana se ingroasa: aprox. 15 m
Topiti untul. Puneti jumatate din foietaj pe fundul tavii de copt si ungeti printre foi cu putin unt topit (1/4 din total). Faceti umplutura din ouale
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Aduceti la fierbere o oala mare cu apa sarata. Intre timp, intr-un robot de bucatarie, zdrobiti painea cu
Pentru siropul de menta: Intr-o craticioara, amestecati zaharul cu apa si menta la foc mediu. Aduceti la fierbere, micsorati flacara si lasati pe foc
Asezonati fileurile cu sare de mare si piper negru, proaspat macinate. Asezati fileurile intr-un vas intins si stropiti cu zeama de lamaie. Lasati la
Amestecati bine crema de branza cu esenta de vanilie, zeama si coaja de lamaie pana devine moale si pufoasa. Adaugati zaharul in 2 reprize si bateti p
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Coaja de lamaie
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mesteacanul
Cunoscut din antichitate pentru multiplele sale proprietati benefice sanatatii omului, mesteacanul m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita