Coaja de portocala
Bateti ouale si puneti-le cu restul ingredientelor la baie de aburi. Amestecati pana se dizolva zaharul. Continuati sa incalziti usor, amestecand cu o
Amestecati toate ingredientele intr-o craticioara medie la foc mediu spre tare si aduceti la fierbere. Micsorati flacara si fierbeti inabusit 12 minut
Portocalele sunt cel mai adesea consumate pe post de gustare: e suficient sa scapi de coaja si gata! Dar, stiai ca inainte de a taia portocala, trebui
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Cerneti impreuna ingredientele uscate: zaharul pudra, amidonul, faina si coaja de portocala. Bateti untul
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius si tapetati 2 tavi cu hartie de copt. Bateti albusurile pana se formeaza varfuri moi. Adaugati restul ingre
Incepeti prin a separa albusul de galbenus. Bateti galbenusul si adaugati in el coaja de portocala rasa si zeama. Adaugati zaharul. Separat, bateti al
Razuiti coaja de la portocala intr-un castron mare si adaugati zeama stoarsa. Adaugati ouale, laptele si esenta de vanilie. Bateti cu telul pana se om
Taiati foaia de aluat in fasii de 1 cm latime si presati-le in amestecul de zahar si scortisoara. Rasuciti de cateva ori fasiile si coaceti la 200 gra
Ungeti o tava cu diam 20 cm. Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Infigeti o scobitoare in portocala si fierbeti 30 min. Folositi robotul de bu
Amestecati cele doua tipuri de faina cu drojdia uscata si cu zaharul. Incalziti laptele, adaugand sarea. Puneti pe blatul de lucru amestecul de faina,
Cerneti faina, amidonul si praful de copt pentru a le afana. Intr-o craticioara topiti ciocolata, amestecati-o cu uleiul, apoi adaugati laptele. Turna
Pentru aluat: Intr-un castron, amestecati faina cu melasa, adaugati untul, zaharul si galbenusul. Framantati aluatul bine si adaugati apa daca asa con
Taiati rubarba in bucati de cate 5 cm. Incalziti o tigaie in care puneti rubarba, zaharul, zeama si coaja de portocala si acoperiti cu apa. Aduceti la
Se pregateste aluatul de clatite folosind ingredientele necesare. Se prajesc 8 clatite, cat mai subtiri si se scot pe o farfurie. Pentru umplutura, br
Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeti o tava de prajituri cu unt. Adaugati mango-ul, zaharul brun, zeama si coaja de la mandarina sau portoc
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Coaja de portocala
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita