Crema
Nu te-ai fi asteptat ca apa cu gheata sa fie ceva indispensabil intr-o bucatarie? Ei bine, iata cat de mult te poate ajuta acest truc incredibil de si
Maruntiti ciocolata si topiti-o la baie de aburi sau la microunde. Lasati sa se raceasca 5 minute. Amestecati in blender crema de branza cu lapte, Kah
Ouale pot fi folosite pentru tot felul de scopuri si intr-o multime de retete... Nu e de mirare ca nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. Iata p
Ai cumparat prea multa crema de branza pentru o prajitura si acum nu stii ce sa faci cu ce ti-a ramas? Evident ca inima nu te lasa sa o arunci la guno
Amestecati zaharul, amidonul si sarea intr-o craticioara. Adaugati sucul de grepfrut si apa si amestecati cu telul. Adaugati galbenusurile si bateti p
Amestecati ingredientele uscate (primele 5) intr-un castron mare. Adaugati ouale batute si uleiul, amestecand pana ce obtineti o compozitie umeda, rel
Bateti ouale si puneti-le cu restul ingredientelor la baie de aburi. Amestecati pana se dizolva zaharul. Continuati sa incalziti usor, amestecand cu o
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si puneti hartiutele de briose in formele de copt. Intr-un castron mare, cerneti impreuna faina cu praful d
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Desfaceti aluatul de patiserie si rulati-l cu sucitorul de 2-3 ori pentru a-l subtia putin. Tapetati o tav
Frecati untul cu zaharul pudra, pana ce compozitia devine omogena si pufoasa. Adaugati suficient zahar cat sa se mai intareasca putin crema (pentru ca
Frecati untul cu paleta mixerului si incorporati zaharul pudra. Adaugati treptat albusurile si apoi mixati in compozitie vanilia. Adaugati faina si mi
Topiti untul incet la baie de aburi, apoi adaugati zaharul si asigurati-va ca se dizolva inainte de a pune si coaja de lamaie, zeama de lamaie si oual
Prepararea cremei: Intr-un castron mare, mixati untul cu crema de branza. Cu mixerul pe viteza mica, adaugati zaharul pudra, cate 100 gr odata, pana d
Panna cotta este o sarlota clasica, facuta cu produse lactate si ingrosata cu gelatina, originara din Italia. Literalmente, inseamna crema gatita. Poa
Frecati cu o lingura de lemn margarina la temperatura camerei pana se transforma intr-o crema. Adaugati zaharul pudra si amestecati delicat de sus in
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Crema
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata