Dafin
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca si puneti frunza de dafin la foc mediu spre tare, aprox. 2-3 minute. Adaugati ceapa si usturoiul si sotati pana
Pregatirea umpluturii: Se caleste ceapa tocata in unt, se adauga ficateii de pui si se prajesc pana cand nu mai iese sange din ei atunci cand se intea
Aceasta reteta este prezentata in cartea Mancaruri rapide cu grasimi putine (Ed. Trei, 2008), la pag. 57. Merita retinut ca o portie are numai 155 de
Taiati tonul in bucati, dati-le prin faina si prajiti-le la foc mic, cate 1 minut pe fiecare parte. Puneti-le deoparte pe servetele de hartie, pentru
Intr-o oala mare, la foc mediu, gatiti 5 minute ceapa si usturoiul intr-o lingura de ulei, cu sare si piper. Condimentele trebuie sa se inmoaie, dar n
Dafin - componentele volatile active au proprietati antioxidante, antiseptice si digestive (diminueaza senzatia de balonare); - important pentru trata
Intr-o oala, incalziti 250 ml apa. Adaugati sarea si frunza de dafin si amestecati pana se dizolva sarea. Luati de pe foc si lasati sa ajunga la tempe
Pentru reusita realizarii acestui pui umplut, va puteti aduce aportul de imaginatie si puteti sa-l umpleti conform dorintelor fiecaruia. Reteta tradit
Se dizolva cubul concentrat de legume in apa si se amesteca cu vinul. Se pune la fiert pentru 5 min. Se adauga frunza de telina, frunza de dafin, cren
Prepararea supei concentrate de peste: Supa concentrata are ca ingrediente: 0,5 kg aripi de peste (pe care le gasiti in pescarii sau in supermarket),
Carnea se taie in cubulete si se pune la fiert in apa rece. Cand incepe sa fiarba se formeaza spuma care se ia de deasupra cu ajutorul unei spumiere.
Carnea se scoate de pe oase si se taie cubulete. Se spala in putina apa rece, se scurge. Morcovii si ceapa se taie in felii subtiri. Intr-un vas in ca
Se prefera o rata mai frageda care se prepara mai repede. Acesta se sareaza si pipereaza la interior. Se pot prepara numai pulpe si piept si, in acest
Se dizolva zaharul si apoi sarea intr-un vas in care am pus cidrul. Se adauga apa, uleiul de masline, otetul balsamic, piperul si crengutele de rozmar
Limba de vita se spala foarte bine in cateva ape reci si se freaca cu un burete de vase curat pentru a indeparta eventualele impuritati. Se pune intre
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dafin
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Rosii australiene
Provenind asa cum le spune si numele din Australia, rosiile australiene se dezvolta intr-un climat a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita