Desert
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius (160 de grade, pentru tavi de yena). Puneti untul in tava si dati la cuptor cat se preincalzeste. Fiti cu o
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un castronel, dizolvati drojdia in apa calduta si lasati deoparte. Intr-un castron suficient de mare,
Rupeti ciocolata in bucatele si lasati-o deoparte. Intr-o craticioara, aduceti la fierbere 150 ml smantana dulce. Opriti focul si adaugati peste smant
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Intr-o craticioara, incalziti frisca cu laptele. Adaugati untul taiat bucatele si sarea. Amestecati cu spa
Ingredientele date trebuie impartite in doua, dar cele doua aluaturi nu se prepara in acelasi timp. Incepeti cu aluatul colorat, astfel: Preincalziti
Puneti feliile de banana pe o tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei forme pentru decupat inimioare micute, decupati fiecare felie de banan
Amestecati ingredientele uscate (primele 5) intr-un castron mare. Adaugati ouale batute si uleiul, amestecand pana ce obtineti o compozitie umeda, rel
Intr-un castron de inox se bat ouale, apoi se adauga untul topit si se amesteca bine, adaugandu-se bicarbonat. Se pune faina si se framanta pana se in
Inlocuieste cerealele care contin mult zahar cu un castron de ovaz cald. Pentru o aroma bogata, nu te limita doar la zaharul brun, iata alte optiuni d
Fierbeti apa si turnati-o intr-un castron. Adaugati continutul pliculetelor de gelatina. Dupa ce s-a mai racit putin, adaugati mixul de sampanie si su
Iata 9 moduri prin care te poti bucura de ciocolata, desertul preferat al tuturor, avand in acelasi timp grija si de silueta: 1. Biscuite cu ciocolata
Bateti albusurile spuma la viteza medie. Incorporati sarea si sosul tartar si continuati sa bateti pana se formeaza varfuri moi. La viteza mica, incor
Pentru inceput, puneti biscuitii intr-o punga pe care o puteti sigila si treceti peste ei cu sucitorul pana sunt foarte bine maruntiti, ca firimituril
Curatati marul si taiati-l cubulete. La fel de bine, il puteti da prin razatoare. Separati galbenusul de albus. Amestecati glabenusul cu faina si lapt
Atunci cand pietele si supermarketurile sunt pline de busuioc proaspat, foloseste-l la maximum cu aceste idei creative. 1. Pentru deserturi a) In sala
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Desert
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mesteacanul
Cunoscut din antichitate pentru multiplele sale proprietati benefice sanatatii omului, mesteacanul m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci