Desert
Intr-un castronel, amestecati branza mascarpone cu suficienta miere pentru a obtine gustul dulce dorit. Asezati rondelele de portocala rosie pe o farf
Panna cotta este o sarlota clasica, facuta cu produse lactate si ingrosata cu gelatina, originara din Italia. Literalmente, inseamna crema gatita. Poa
Preincalziti cuptorul la 165 grade Celsius. Bateti ouale spuma cu mixerul. Adaugati faina si cele 2 tipuri de zahar. Bateti pana se omogenizeaza. Inco
Intr-o craticioara cu fund dublu sau la baie de aburi, amestecati mierea si ouale la foc foarte mic, batand cu telul pana ce compozitia este groasa si
Peste putin timp va fi Ziua Indragostitilor. Poate o sarbatoresti, poate nu. Poate astepti Dragobetele... Oricum, vrei sa faci o surpriza persoanei dr
Preparati cafeaua tare. Adaugati zaharul si amestecati pana se dizolva complet. Puneti gelatina in apa fierbinte si amestecati sa se dizolve. Daca ave
Polenta este un fel de budinca din malai, originara din nordul Italiei, similara cu mamaliga. Pana sa ajunga porumbul in Europa, reteta se pregatea di
Puneti prunele cu zaharul, scortisoara si vinul intr-o oala la foc mediu spre tare. Cand ajunge la fierbere, micsorati flacara si mai lasati pe foc 45
Nu exista nici o indoiala ca sosul de soia e bun pentru marinate si prajire rapida. Pe langa aceasta, are si alte utilizari… Stiai, spre exemplu, ca s
Pentru placutele de ciocolata: Topiti ciocolata alba la microunde (sau pe baie de aburi). Cu o lingurita umpleti partile cele mai profunde ale formei
Bateti cu telul apa fierbinte (fiarta) cu cacao . Lasati sa se raceasca la temperatura camerei. Amestecati ingredientele uscate (faina, bicarbonat de
Topiti untul, peste care adaugati restul ingredientelor si amestecati bine. Faceti prajiturele de forma unei mingi de ping pong. Tineti la frigider ca
Topiti ciocolata la bain-marie. Adaugati 3 linguri de frisca si tineti la frigider 10 min. Apoi adaugati restul de frisca. Bateti albusurile cu zahar,
Topiti 200 g ciocolata impreuna cu untul. Intr-un castron, cerneti faina, adaugati ouale, zaharul, migdalele, esenta de vanilie si amestecul de ciocol
Tocati fructele de kiwi si puneti-le in blender. Adaugati fulgii de cocos (100 gr) si mixati din nou. Adaugati in cele din urma si mierea si mixati sa
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Desert
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata