Dictionar de ingrediente
1. Wasabi - neutralizeaza substantele toxice din organism si ajuta la eliminarea lor; - are proprietati anti-inflamatorii, anti-microbiene si anti-can
1. Vanilie - intareste sistemul imunitar, astfel ca este eficienta impotriva infectiilor; - are efecte antioxidante; - populatiile antice considerau c
1. Ulei de masline - imbunatateste procesul de mineralizare a oaselor; - unii cardiologi recomanda consumul zilnic a cel putin 2 linguri de ulei de ma
1. Tarhon - e utilizat drept anestezic local in stomatologie; - are efecte antiseptice pentru cavitatea bucala; - e folosit in medicina traditionala p
1. Soia - contine foarte multe proteine; - reduce colesterolul si previne afectiunile arterelor, asadar diminueaza riscul aparitiei atacurilor cerebra
1. Salata verde - consumul regulat previne anemia si osteoporoza; - se crede ca mai poate preveni afectiunile cardiovasculare, Alzheimerul si chiar ca
1. Rata - conform unor studii, este eficienta in tratarea simptomelor pre-menstruale; - intareste organismul anemic ori aflat in convalescenta; - cont
1. Peste - impiedica formarea cheagurilor de sange; - este important pentru dezvoltarea prenatala si postnatala; - accelereaza procesul de slabire; -
1. Parmezan - poate fi consumat de persoanele cu intoleranta la lactoza; - are aproape de sapte ori mai mult calciu decat laptele (2 linguri parmezan
1. Oregano - are proprietati anti-bacteriene si antivirale; - constituie un tratament mai eficient impotriva giardiei decat medicamentele prescrise in
1. Naut - regleaza nivelul de zahar din sange; - micsoreaza riscul aparitiei afectiunilor cardiovasculare; - creste senzatia de satietate si diminueaz
1. Mere - ajuta la detoxifierea ficatului; - stimuleaza producerea salivei, scazand astfel nivelul bacteriilor din cavitatea bucala; - sucul de mere,
1. Mac - are efect sedativ; - trateaza anumite afectiuni ale aparatului respirator (tuse, astm, gripa etc.); - reduce nivelul colesterolului rau; - in
1. Lamaie - vitamina C este benefica impotriva infectiilor; - scade tensiunea arteriala si creste nivelul colesterolului bun; - previne anumite afecti
1. Jambon spaniol - stimuleaza formarea colesterolului bun; - furnizeaza aproape un sfert din doza de niacina recomandata zilnic; - contine: vitamine
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita