Dictionar
1. Peste - impiedica formarea cheagurilor de sange; - este important pentru dezvoltarea prenatala si postnatala; - accelereaza procesul de slabire; -
1. Parmezan - poate fi consumat de persoanele cu intoleranta la lactoza; - are aproape de sapte ori mai mult calciu decat laptele (2 linguri parmezan
1. Oregano - are proprietati anti-bacteriene si antivirale; - constituie un tratament mai eficient impotriva giardiei decat medicamentele prescrise in
1. Naut - regleaza nivelul de zahar din sange; - micsoreaza riscul aparitiei afectiunilor cardiovasculare; - creste senzatia de satietate si diminueaz
1. Mere - ajuta la detoxifierea ficatului; - stimuleaza producerea salivei, scazand astfel nivelul bacteriilor din cavitatea bucala; - sucul de mere,
1. Mac - are efect sedativ; - trateaza anumite afectiuni ale aparatului respirator (tuse, astm, gripa etc.); - reduce nivelul colesterolului rau; - in
1. Lamaie - vitamina C este benefica impotriva infectiilor; - scade tensiunea arteriala si creste nivelul colesterolului bun; - previne anumite afecti
1. Jambon spaniol - stimuleaza formarea colesterolului bun; - furnizeaza aproape un sfert din doza de niacina recomandata zilnic; - contine: vitamine
1. Iaurt - poate reduce riscul dezvoltarii hipertensiunii cu pana la 50%; - intareste sistemul imunitar si ajuta digestia; - calciul si vitamina D sun
1. Halva - sursa buna de glucide si lipide; - potrivit unui studiu, are mai multi acizi grasi polinesaturati decat uleiul vegetal; - contine: vitamina
1. Gelatina - coaguleaza impuritatile din lichide, acesta fiind motivul pentru care e folosita in industria bauturilor; - nu are colesterol, grasimi s
1. Faina integrala - reduce nivelul de colesterol, hipertensiunea si riscul dezvoltarii unor boli cardiovasculare; - contine cateva dintre cele mai sa
Esenta de menta - aplicata la tample, da senzatia de racoare si diminueaza disconfortul creat de migrene; - conform unui studiu intreprins de Universi
Dafin - componentele volatile active au proprietati antioxidante, antiseptice si digestive (diminueaza senzatia de balonare); - important pentru trata
Bacon - are in structura noua aminoacizi esentiali; - contine: minerale (calciu, fier, zinc, potasiu, seleniu, fosfor), niacina, vitamina A, vitamina
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dictionar
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita