Dovleac
Pentru sos: Incalziti laptele si smantana intr-o craticioara medie, pana ajung la fierbere. Luati craticioara de pe foc. Razuiti semintele de vanilie
Invata cum sa cumperi, sa depozitezi, sa pregatesti si sa gatesti dovlecii de toamna. Si... pregateste-te sa-i folosesti in retete delicioase de placi
Amestecati bine cu mixerul toate ingredientele pentru umplutura. Preparati aluatul pentru mini-tarte astfel: Taiati untul bucatele si amestecati-l cu
Nu trebuie sa ne intristeze venirea toamnei, deoarece aceasta aduce odata cu ea multe bunatati si retete noi pentru bucatarie. Iata cateva moduri in c
Incingeti uleiul si untul intr-o oala medie si gatiti ceapa 5 minute sau pana se rumeneste usor. Adaugati chimenul si mai gatiti 1 minut sau pana ince
Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Taiati capacul dovleacului si scoateti semintele. Scobiti pulpa cu ajutorul unei linguri (nu subtiati foarte
Se opareste malaiul cu laptele fiert in clocot si se amesteca pana ce malaiul absoarbe tot laptele si apoi se lasa la racit. Se desface drojdia in pu
Se curata dovleacul de coaja si de seminte si se razuieste pana ce au forma unor taitei de dovleac. Se pune dovleacul intr-un lighean, se adauga 2 lin
Intr-un castron, amestecati faina cu zaharul, praful de copt, condimentele si sarea. Intr-un alt castron, bateti laptele cu piureul de dovleac, untul
Daca vara, pentru a ne racori, preferam retetele usoare, fara alimente care sa stimuleze circulatia sangelui, iarna este indicat sa consumam multe man
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Curatati si taiati dovleacul in cubulete mici (1-1,5 cm). Feliati ceapa in inele subtiri. Puneti dovleacul
Taiati dovleacul in 2 si inlaturati semintele. Ungeti o tava de copt si asezati dovleacul cu partea taiata pe tava, acoperiti si dati la cuptor 25-30
Amestecati toate ingredientele in afara de maioneza si adaugati peste paste. Adaugati treptat si maioneza si tineti la frigider cel putin 1 ora inaint
Prajiti semintele de dovleac, amestecand constant, pana se rumenesc usor. Micsorati flacara si adaugati usturoiul, amestecand in continuu. Cand se rum
Fierbeti dovleacul in apa cu sare 20-25 min sau pana se inmoaie, apoi scurgeti foarte bine. Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati putin piper in ul
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dovleac
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata