Dovlecel
Incingeti un strat de 2,5 cm de ulei de masline in friteuza la 180 grade Celsius - nu lasati sa fumege! Fierbeti orezul neclatit timp de 20 de minute.
Dovlecelul, ciupercile si ardeiul gras se taie in bucati mari si se pun la calit in ulei de masline. Se adauga rosiile cherry intregi si se lasa pana
Se taie marunt pulpele de pui, apoi se toaca legumele. Se caleste amestecul de legume si carne de pui, condimentandu-se cu sare si piper dupa gust. Du
Se taie carnea de pui marunt (dupa ce se inlatura pielita). Dovlecelul si ciupercile se taie bucati mici si se amesteca apoi cu carnea, condimentele s
Muschiuletul de vitel se taie in 4 bucati egale, se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei si se prajeste pe ambele parti. Se opreste focul si se adauga u
Umpleti o oala mare cu apa si aduceti-o la fierbere la foc mare. Adaugati foile de lasagna si lasati-le pe foc 5 minute. Adaugati morcovii si mai lasa
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si sotati ceapa cu usturoiul pana se inmoaie. Adaugati rosiile, cartoful si dovlecelul, asezonati cu sare, piper s
Se apropie Halloween-ul. Daca te gandesti sa organizezi o petrecere la tine acasa, e bine sa tii cont nu numai de costumatie si decor, ci si de mancar
Dafin - componentele volatile active au proprietati antioxidante, antiseptice si digestive (diminueaza senzatia de balonare); - important pentru trata
Legumele se pregatesc astfel: dovlecelul se curata de coaja (facultativ), vanata de asemenea, ambele se taie in cubulete. Ardeiul gras se coace, se cu
Cuptorul se preincalzeste la 180ºC. Faina se amesteca cu praful de copt si ouale, apoi se incorporeaza in compozitie laptele condensat si uleiul de ma
Morcovii se curata de coaja, se spala, se scurg bine si se taie pe lungime si latime rezultand 8 lamele potrivit de groase. Ardeii se curata, se spala
Ceapa se curata si se taie felii subtiri. Se pune intr-o tigaie si se inabusa putin dupa care se scoate si se pune intr-un vas de Jena. Morcovul, teli
Foile din orez se pun intre 2 servete umede pentru a se inmuia. Crevetii se taie in doua pe lungime. Mango se curata de coaja si se taie in cubulete.
Varza se curata de cotor, se desareaza in apa usor calduta, se scurge bine si fiecare frunza – in cazul in care acestea sunt mari - se taie in jumatat
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dovlecel
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita