Esenta de vanilie
Indiferent daca sunt moldovenesti sau muntenesti, mucenicii sunt deliciosi. Cei muntenesti nu sunt greu de facut, mai ales ca acum ii cumparam din com
Puneti apa cu untul intr-o craticioara si topiti untul la foc mic. Adaugati laptele condensat si esenta de vanilie. Mariti flacara la mediu si adaugat
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un bol, amestecati cu telul faina, 200 gr zahar, praf de copt, lapte, scortisoara si vanilie. Intr-un
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius (sau 170 grade cu ventilatie). Cerneti faina cu praful de copt si sarea. Intr-un vas amestecati mierea cu u
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Pentru sirop: Dizolvati zaharul in apa. Adaugati zeama de lamaie si aduceti la fierbere. Cand incepe sa fi
Preincalziti cuptorul la 175°C. Cerneti si amestecati toate ingredientele uscate. Frecati spuma untul cu zaharul. Adaugati vanilia si laptele condensa
Incalziti cuptorul la 160°C. Puneti untul, zaharul si extractul de vanilie intr-un vas si amestecati bine cu mixerul electric, pana obtineti o compozi
Folositi o forma pentru tort cu diametrul de 22 cm. Ungeti cu unt si tapetati cu hartie pentru copt. Preincalziti cuptorul la 163 grade Celsius. Batet
Bateti untul, zaharul si vanilia (sau esenta de lamaie) pana devine o compozitie cremoasa. Adaugati ouale, unul cate unul, si continuati sa bateti. In
Puneti toate ingredientele in blender si omogenizati foarte bine. Serviti imediat.
Bateti laptele cu praful de budinca si esenta de vanilie pana se ingroasa, aprox. 2 min. Tineti la frigider 15 min. Cu ajutorul unei linguri, mutati c
Vanilia este cunoscuta de foarte mult timp. Aztecii si mayasii o foloseau pentru a prepara tot felul de bauturi medicinale. In timp, dupa multe cercet
Puneti miezul de nuca si alunele de padure in robotul de bucatarie si maruntiti. Adaugati restul ingredientelor si amestecati pana cand nucile si fruc
Pentru aluat: Frecati untul cu mixerul pana devine cremos. Adaugati zaharul pudra, esenta de vanilie, sare si cacao. Amestecati bine pana cand compozi
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Ungeti o tava de 20x20 cm. Topiti untul la microunde, apoi lasati sa se raceasca putin. Bateti galbenusuri
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Esenta de vanilie
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata