File
Rosia si maslinele se curata de coaja, iar pulpa de rosie si pulpa de masline se taie marunt. Caperele si busuiocul se toaca, iar un ardei iute se tai
Pregatim ciupercile si legumele. Taiem ciupercile in patru, ardeii cubulete, iar morcovii rondele. Pasam rosiile din conserva cu furculita. Spalam car
- Se incalzeste cuptorul la 175 de grade; - Se spala bine fileurile de pastrav, se lasa putin la scurs si se freaca usor cu sucul de la 2 parti din la
Taiem muschiul in feliute de 1cm grosime, il presaram cu sare si piper si il batem usor cu ciocanul de snitele pentru a-l fragezi. Taiem costita afuma
- Se spala fileul de peste in apa rece, se lasa la scurs, apoi se stropeste cu zeama de lamaie si se pune deoparte pe un platou; - Se toaca ceapa si m
Feliem pestele foarte subtire (folosim un cutit foarte bine ascutit, lung si subtire) si punem feliile pe un platou. Amestecam sucul de lime cu salota
Intr-un castron, amestecam branza cu smantana si uleiul. Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul si le incorporam in crema de branza. Condimentam cu un
Curatam si taiem morcovii in jumatate si apoi transversal in felii de 2mm. Intr-o tigaie, sotam feliile in ulei incins, cat sa se patrunda, fara a se
Spalam merele si le taiem in jumatati. Le scobim miezul pana obtinem o cupa. Indepartam samburii si partea lemnoasa si tocam marunt restul de miez. Ru
Curatam painea de coaja. Curatam usturoiul si il pasam cu 1 lingura de ulei de masline. Ungem feliile de paine cu aceasta pasta, apoi le taiem cubulet
Curatam castravetele, il taiem pe lung, ii indepartam semintele si il tocam in bucati. Curatam ceapa si o tocam. Fierbem pastele in apa cu sare, confo
Curatam de coaja radacina de ghimbir si o taiem bucati. Le mixam in blender, impreuna cu 100g de unt, coriandru, zeama si coaja rasa de la o lamaie, p
Curatam ridichea, morcovul si marul, le spalam si le dam pe razatoarea mare. Amestecam salata cu sare, piper si zeama de lamaie dupa gust si o asezam
Punem intr-o cratita zaharul si il caramelizam usor. Separat incalzim vinul. Amestecam zaharul ca sa nu se innegreasca. Cand e complet topit, dam focu
1 Se amesteca impreuna amidonul de porumb, sherry si albusurile de ou pana se obtine o crema pufoasa; se tavaleste apoi carnea de vita bine spalata an
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul File

Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun