Foietaj
Preincalziti cuptorul la 200 C. Puneti hartie de copt intr-o tava. Rulati aluatul intr-un dreptunghi de aprox. 40 x 20 cm si taiati-l in 4 parti egale
Preincalziti cuptorul la 200 C. Intr-o tigaie mare, gatiti feliile de bacon la foc mediu, pana cand devin crocante. Intre timp, intepati mijlocul fiec
Preincalziti cuptorul la 190 C. Tocati marunt spanacul si ceapa. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa pentru 1-2 minute. Adaugati spanacul
Se taie muschiul de vita in 3 bucati. Se presara masa de lucru cu sare grunjoasa, piper mozaic si rozmarin taiat marunt. Se trece muschiul prin condim
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Puneti hartie de copt in ambele tavi. Asezati aluatul de foietaj in tava. Adaugati rosiile, lasand o margi
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Taiati capacelele rosiilor si indepartati semintele. Sarati-le si puneti-le la scurs pe un gratar, cu part
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Intindeti foaia de aluat si taiati-o in doua. Ungeti o jumatate de foaie de aluat cu crema de ciocolata si
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Feliati usturoiul si sotati-l in putin ulei impreuna cu spanacul. Asezonati cu sare si piper si lasati sa
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Intindeti o foaie de aluat pe blatul de lucru tapetat cu faina si taiati-o in 4. Procedati la fel si cu a
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie adanca la foc mic spre mediu si adaugati feliile de ceapa. Lasat
Feliati prunele si amestecati-le intr-un castron cu miere, zahar si zeama de lamaie. Intindeti aluatul in forma de rotund. Puneti in mijlocul aluatulu
Dezghetati foietajul si tapetati cu el forma de tarta. Intepati aluatul cu furculita si coaceti-l in orb. Lasati sa se raceasca. Preincalziti cuptorul
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Tineti foietajul la rece 30 de minute. Amestecati zaharul brun cu scortisoara si faina. Puneti un strat de
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati usturoiul si rumeniti-l. Adaugati cubuletele de sunca si sotati-l
Se rumenesc foile de placinta la foc mic in cuptor (aproximativ 10 minute - in functie de cuptor). Intre timp, se bate cu mixerul smantana cu zaharul
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Foietaj
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita