Forme silicon
Intr-un bol se amesteca foarte bine untul cu zaharul. Se adauga oul, cacaoa, alunele de padure fin macinate, laptele si la final faina cernuta in care
Folosind mixerul, bateti untul cu zaharul, pana cand amestecul este bine omogenizat si pufos. Incorporati ouale, laptele si zeama de lamaie, continuan
Cuptorul se preincalzeste la 180°C. Laptele se pune intr-un castron si se amesteca cu ouale batute, faina, praful de sare, piperul si praful de copt.
Se cerne faina intr-un castron, se adauga praful de copt (sau bicarbonatul de sodiu alimentar) si praful de sare. Se amesteca bine. 1/4 din aceasta ca
Drojdia se dizolva in putin lapte cald. 125 gr de faina se amesteca cu drojdia si se lasa la cald cca 1 ora, sa creasca. Restul de faina se pune intr-
Cuptorul se preincalzeste la 180ºC. Intr-un vas se pune untul la topit. Ouale se freaca impreuna cu zaharul pana ce compozitia capata o culoare deschi
Cuptorul se preincalzeste la 180°C. Se spala lamaile si apoi se dau pe razatoare. Coaja de lamaie se pune deoparte, iar pulpa se stoarce. Se amesteca
Amestecati fructele preferate cu sucul de lamaie, apa si zaharul. Strecurati piureul obtinut pentru a elimina semintele si pielea. Inmuiati foile de g
Pasati zmeura cu un mixer vertical, preferabil intr-un recipient gradat. Adaugati maizena si zaharul tos. Continuati sa mixati pana se omogenizeaza bi
Taiati pepenele rosu in bucati si scoateti-i samburii. Puneti in mixer bucatile de pepene, iaurtul si zaharul si mixati bine. Adaugati in compozitie p
Lamaile se spala si se sterg. Se dau pe razatoare in cazul in care doriti sa folositi si coaja pentru mai multa aroma si parfum a inghetatei. Se storc
Dupa ce capsunile au fost curatate, spalate si scurse bine, se taie in doua. Se stoarce lamaia si se pastreaza sucul de la ea. Intr-un vas pentru mixe
Lamaia se stoarce si se pastreaza sucul deoparte. Pepenii se spala, se curata de coaja, si se taie in cuburi. Se introduc intr-un chopper si se marunt
Cuptorul se incalzeste la 160ºC. Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile se pun intr-un bol impreuna cu aproape tot zaharul (se mai pastrea
Cu o zi inainte de a preagati lalelele se topeste untul la foc mic si apoi se amesteca cu albusurile si cu faina. Se da compozitia la frigider pentru
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Forme silicon
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Rosii australiene
Provenind asa cum le spune si numele din Australia, rosiile australiene se dezvolta intr-un climat a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata