Frisca
Ungeti o tava cu diam 20 cm. Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Infigeti o scobitoare in portocala si fierbeti 30 min. Folositi robotul de bu
In vasul unui mixer varsati toate ingredientele si amestecati pana obtineti o pasta neteda si omogena. Transferati compozitia in formele de silicon si
Pregatiti capsunile indepartand partile verzi si apoi spalandu-le, taiati-le in patru si puneti-le la inmuiat intr-o cratita antiaderenta cu 4 linguri
Puneti foile de gelatina la inmuiat in apa rece pentru 10 minute. Incalziti frisca cu laptele si zaharul pentru 15 minute, amestecand in continuu, dar
Pentru un week-end de vara, cand vrei sa mananci ceva dulce, dar sa nu pierzi mult timp prin bucatarie, sigur esti in cautare de deserturi rapide. De
Pentru crema bavareza: Incalziti 100 g din piureul de capsuni si folositi-l pentru a dizolva gelatina, dupa ce ati inmuiat in prealabil foile in apa r
Bateti untul, zaharul si vanilia (sau esenta de lamaie) pana devine o compozitie cremoasa. Adaugati ouale, unul cate unul, si continuati sa bateti. In
Bateti laptele cu praful de budinca si esenta de vanilie pana se ingroasa, aprox. 2 min. Tineti la frigider 15 min. Cu ajutorul unei linguri, mutati c
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Cerneti faina intr-un castron. Taiati untul cubulete peste faina. Turnati jumatate din branza si un sfert
Bateti ouale cu malaiul. Adaugati siropul de agave sau mierea, laptele, smantana si coaja de lamaie. Incorporati florile de salcam. Incalziti cuptorul
Desfaceti pastaia de vanilie si puneti-o in smantana. Dati in fiert, opriti focul si lasati sa se aseze 1 ora. Scoateti pastaia si razuiti semintele i
Bateti spuma ouale cu zaharul. Apoi, incorporati faina cernuta cu drojdie, cacao si sare, adaugand migdalele macinate la final. Coaceti la 180 grade C
Amestecati toate ingredientele intr-un vas. Tineti la congelator si la fiecare jumatate de ora scoateti si amestecati din nou pana cand compozitia aju
Bateti galbenusurile cu zaharul pana se omogenizeaza si se ingroasa, aprox. 1 minut. Puneti amestecul la baie de aburi (bain-marie). Micsorati flacara
Coaceti merele. Incalziti untul, adaugati zaharul si pulpa de mar. Fierbeti la foc mic 20 min. Treceti pasta astfel obtinuta printr-o sita. Adaugati f
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Frisca
Faceti o comanda - meniu complet - la un bun furnizor de feluri gata preparate, daca nu aveti timp de gatit.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata