Fursecuri
Peste doar cateva zile va fi Craciunul. Bucurie si pentru cei mari, si pentru cei mici. Cadouri peste cadouri, urari de bine, vizite... Arata-i lui Mo
Bateti untul cu mixerul pana devine cremos, apoi adaugati zaharul, praful de copt, nucsoara si scortisoara. Dupa ce s-au amestecat bine, adaugati mela
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius (sau 170 grade cu ventilatie). Cerneti faina cu praful de copt si sarea. Intr-un vas amestecati mierea cu u
Frecati ouale cu zahar si incorporati treptat faina si celelalte ingrediente. Aluatul rezultat ar trebui sa fie cremos, ca un lichid ingrosat. Cu o li
Surprinde-ti familia ori musafirii cu ceva neobisnuit. Alege cateva retete de desert mai… condimentate sau reinventeaza-le pe cele pe care le stii dej
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Amestecati faina, bicarbonatul si sarea. Bateti ambele tipuri de zahar cu uleiul, oul si vanilia. Adaugati
Fierbeti oul pana devine tare (aprox. 10 minute) si pastrati doar galbenusul. Cu un cutit bine ascutit, taiati maslinele in bucatele. Amestecati bine
Aceasta delicioasa reteta se gaseste la pagina 24 in cartea cu retete de briose in limba franceza publicata de Marabout in 2009, alaturi de alte multe
Biscuiti domino Preparati delicati biscuiti din aluat nisipos cu aspect de piese de domino. Foaia de aluat se intinde pe masa cu ajutorul unui sucitor
- Se incinge cuptorul la 175 de grade; - Se amesteca untul cu zaharul alb si cel brun si apoi se bate tot aici si galbenusul de ous cu praful de vanil
Masa de Craciun este proba de foc a oricarei gospodine cu pretentii si sunt acum necesare multe cunostinte culinare si o atentie aproape patologica la
Iarna, din cauza lipsei de miscare si a alimentatiei bogata in calorii riscul de a castiga mult in greutate este mai mare, multe dintre preparatele co
Daca iti place sa iti surprinzi invitatii si vrei mereu ca mancarea si deserturile pe care le pregatesti sa arate uimitor, insa nu dispui nici de timp
300-400 g de dovleac se rade mic si se pune la calit cu o lingura de unt, pana cand se inmoaie, apoi se paseaza cu blenderul pana se obtine o cana cu
Pentru blat, bati albusurile cu zaharul si un praf de sare pana compozitia devine tare ca la bezele. Adaugi peste albusuri galbenusurile batute trepta
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Fursecuri
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata