193135987363285

Gatit

Home» Gatit
Sfaturi Gatit - Caisele - cum le alegem, le conservam, le gatim
Caisele, cunoscute si sub denumirea de nectarul zeilor, au un miros foarte aromat si un gust dulce. Cel mai adesea, din ele se pregatesc dulceturi, co
Sfaturi Gatit - Sparanghelul - sfaturi pentru gatit
Sparanghelul se cultiva de mai bine de 2 milenii in spatiul mediteranean. El mai este denumit si leguma regala, datorita Regelui Ludovic al XVI-lea al
Sfaturi Gatit - Gatim cu spanac - sfaturi si idei de retete
Se spune despre spanac ca este una dintre cele mai bune legume, intarind sistemul imunitar, regland glicemia si curatind organismul de toxine. Indifer
Sfaturi Gatit - Cum sa pregatiti rapid o friptura de carne a la chef
Friptura la tigaie poate fi o mare provocare pentru un bucatar incepator, spre deosebire de friptura la cuptor putand sa puna mari probleme la gatit,
Sfaturi Gatit - Sfaturi pentru gatit eficient la microunde
Cuptorul cu microunde, una dintre cele mai mari inventii ale secolului 20, este atat de popular deoarece mancarea este gatita intr-un timp foarte scur
Sfaturi Gatit - 10 trucuri pentru gatitul la temperaturi inalte
1. Nu de putine ori ni se intampla sa innegrim oalele si tigaile din cauza temperaturilor mari la fierberea alimentelor, dar putem preveni asemenea ac
Sfaturi Gatit - Gatitul cu energie solara
Tehnologia a evoluat atat de mult, incat in prezent este posibil sa se gateasca mese in toata regula facandu-se apel exclusiv la temperatura razelor s
Sfaturi Gatit - Carnea de pasare si masuri utile pentru siguranta alimentara
Carnea de pasare este unul dintre alimentele care se contamineaza foarte repede, nu intamplator producatorii si comerciantii fiind obligati sa o prezi
Sfaturi Gatit - Secrete ale prepararii carnii de pasare
Carnea de pasare sta la baza unor preparate delicioase si poate fi gatita in cele mai variate feluri, dar este nevoie si de putina experienta culinara
Sfaturi Gatit - Ce simptome grave poate genera consumul de alimente nespalate?
Alimentele procurate din cele mai valide surse nu sunt intotdeauna sigure pentru consum daca nu le procesam corect acasa inainte de a le introduce la
Sfaturi Gatit - Cum sa gatim cu grasimi mai putine preparatele noastre preferate?
Stiati sau nu, este posibil sa gatiti mult mai sanatos decat in trecut eliminand in buna masura grasimile dintre ingredientele folosite in bucatarie,



Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Curcan. O pasare mare, a carei carne, cand este mancata la anumite sarbatori religioase, are proprietatea caracteristica de a atesta pietatea si recunostinta. Intamplator, este o mancare destul de buna"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro