Gem
Pregatiti borcanele pentru procesul de sterilizare si conservare. Curatati perele de coaja si cotor si tocati-le marunt. Puneti intr-o oala mare (nere
Amestecati intr-un castron zmeura zdrobita cu semintele de chia, apa, mierea si zaharul, pana se omogenizeaza. Acoperiti si lasati deoparte minim 15-2
E important sa stii totul despre gemurile de fructe, pentru a putea face alegeri bune si sanatoase, atunci cand vine vorba de dieta ta. Afla ca gemuri
Amestecati zaharul cu pectina (agent de gelificare). Adaugati amestecul in sucul de mandarine proaspat. Adaugati zeama de lamaie si pastaia de vanilie
Iata 10 alimente pe care nu stiai ca le poti congela fara probleme pentru a le pastra mai mult timp: 1. Untul E usor si la indemana sa ingheti unt, ma
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti o forma de copt rotunda, tapetati-o cu hartie de copt, ungeti-o din nou si infainati-o. Intr-un cas
Mancarea facuta in casa poate fi un cadou delicios si cu adevarat original pentru cei dragi. Iata o colectie de idei pentru bunatati la borcan, ce pot
Taiati in doua portocalele si lamaia. Feliati fiecare jumatate de fructe foarte subtire, dand la o parte capetele fara miez. Tocati grosier si puneti-
Intr-un castron, bateti untul cu zahar pudra, oua si cele 2 esente (migdale si vanilie). Separat, amestecati ingredientele uscate, dupa care le adauga
Cu un cutit ascutit, decupati un capacel din fiecare briosa. Cu o forma mica, decupati mijlocul capacului (inimioara, steluta, trifoi...) Puneti in mi
Reteta este pentru 10-12 bomboane, in functie de dimensiunea formei folosite. Topiti ciocolata la baie de aburi. Cu o pensula mica, ungeti cu ciocolat
Intr-un castron, frecati untul cu zaharul. Adaugati oul si esenta de vanilie si amestecati. Separat, amestecati faina, sarea si praful de copt (ingred
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un robot de bucatarie, maruntiti fin biscuitii graham cu 25 gr zahar. Adaugati untul si procesati pan
Intr-un castron mare, zdrobiti capsunile (in mai multe serii), pana obtinei cam 4 cani de capsuni zdrobite. Intr-un vas de cupru solid amestecati caps
Intr-o tigaie inalta, prajiti cotletele de miel in unt, 3 minute pe fiecare parte, dupa care le scoateti din tigaie si le pastrati calde. Adaugati in
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Gem
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lamaie Kaffir
Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Citrus hystrix, lamaia Kaffir provine de la arbustul de gradi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita