Gem
Amestecati faina cu zaharul fin, migdalele, scortisoara, cuisoarele, untul si unul din oua pentru a face aluatul. Se face foarte usor intr-un robot de
Inainte de a incepe, e foarte important sa aduceti la temperatura camerei ingredientele specificate: crema de branza, unt, galbenusuri si smantana. Un
Daca tot e foarte frig, macar sa ne indulcim! Astazi va propunem 5 retete de budinca pregatita altfel. Aveti nevoie doar de cateva ingrediente. 1. Bud
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Pentru topping: Amestecati untul, zaharul si gemul si intindeti pe fundul unei tavi anti-aderente. Aranjat
Fierbeti morcovii pana se inmoaie. Adaugati zeama de lamaie si zaharul. Mai fierbeti 15-20 minute.
Se framanta un aluat neted, elastic si nelipicios din oua, faina si 1 praf de sare. Aluatul se imparte in doua parti identice care se intind, pe planu
Amestecati branza de vaci cu ouale, faina, zaharul si sarea. Modelati aluatul in turtite pe care le prajiti pe ambele parti pana sunt bine rumenite. S
Intr-un bol mare, amestecati primele 4 ingrediente (uscate), iar in alt bol, urmatoarele 3 ingrediente (umede). Incorporati ingredientele umede in cel
Necunoscuta pana prin anul 2000, dieta Dukan este varianta din ce in ce mai aleasa pentru obtinerea siluetei dorite intr-un timp relativ scurt. Confor
Amestecati cele doua tipuri de faina cu drojdia uscata si cu zaharul. Incalziti laptele, adaugand sarea. Puneti pe blatul de lucru amestecul de faina,
Bateti untul, zaharul si vanilia (sau esenta de lamaie) pana devine o compozitie cremoasa. Adaugati ouale, unul cate unul, si continuati sa bateti. In
Dupa ce se spala si se scurge de apa, pieptul de curcan se unge cu zeama de lamaie. Apoi, cu un cutit, se taie pe lungime un buzunaras la mijlocul pie
Taiati banana in felii si asezati-le intr-un castron. Turnati pe deasupra iaurtul amestecat cu gem sau marmelada si ornati cu felii de smochina. Foto:
De cand apar primele fructe si pana toamna tarziu, gospodinele prepara tot felul de bunatati. Indiferent ca e vorba de compot, dulceata, gemuri, raftu
Preincalziti cuptorul la 200 grade C. Taiati cartofii cubulete. Puteti sa-i decojiti inainte sau nu, cum preferati. Curatati morcovul si taiati-l in r
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Gem
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata