Gin
Zdrobiti patrunjelul intr-un shaker, impreuna cu zeama de lime si sirop (rece). Adaugati cuburi de gheata si gin si agitati bine. Strecurati in pahare
Puneti toate ingredientele intr-un shaker cu gheata. Agitati bine si strecurati intr-un pahar de cocktail rece. Foto: Flickr
Puneti toate ingredientele intr-un shaker cu gheata. Agitati bine si strecurati in pahare de Martini. Foto: Flickr
Intr-o craticioara, aduceti la fierbere 240 ml de apa cu zaharul, 2 prune si ghimbirul si mai lasati pe foc 3 minute dupa ce incepe sa fiarba. Lasati
Stoarceti toate citricele si puneti sucul obtinut intr-o carafa, impreuna cu votca. Amestecati. Inmuiati gura paharelor in putina zeama de lamaie si a
Turnati toate ingredientele intr-un shaker, agitati si strecurati intr-un pahar de cocteil. Foto: Flickr
Turnati ingredientele intr-un shaker de cocktail cu gheata. Agitati bine. Strecurati intr-un pahar de cocktail rece si decorati cu o cireasa maraschin
Combinati ingredientele intr-un shaker umplut cu gheata si agitati pana se raceste. Strecurati intr-un pahar de cocktail rece si decorati cu putina co
Combinati toate bauturile intr-un shaker cu gheata si amestecati usor 20-30 de secunde, cat sa se raceasca. Strecurati intr-un pahar de cocktail rece.
Umpleti un shaker cu gheata peste care adaugati ginul, vermutul si Campari-ul. Agitati bine si turnati intr-un pahar de cocktail racit. Decorati cu o
Topiti untul intr-o tigaie mare pentru sotat. Adaugati toate ingredientele in afara de gin. Tineti pe foc pana cand se incalzeste uniform tot. Adaugat
Turnati ginul, zeama de lamaie si siropul intr-un pahar de tip sonda. Adaugati cuburi de gheata. Agitati bine. Completati cu apa minerala. Decorati cu
Turnati toate ingredientele intr-un shaker de cocktail si agitati bine. Turnati intr-un pahar de cocteil sau Martini, racit in prealabil. Foto: Flickr
Mai intai, scurgeti foarte bine bucata de tofu: inveliti-o in servete de hartie si asezati ceva greu deasupra pentru a forta stoarcerea. Repetati proc
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Gin
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita