Glazura
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Frecati zaharul tos cu unt si coaja de lamaie. Adaugati miere, 5 ml zeama de lamaie si un ou. Amestecati c
Maruntiti ciocolata si topiti-o la baie de aburi sau la microunde. Lasati sa se raceasca 5 minute. Amestecati in blender crema de branza cu lapte, Kah
Ai cumparat prea multa crema de branza pentru o prajitura si acum nu stii ce sa faci cu ce ti-a ramas? Evident ca inima nu te lasa sa o arunci la guno
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Tapetati tava cu hartie de copt. Amestecati intr-un bol faina cu cacao, praf de copt, bicarbonat de sodiu
Ingredientele date trebuie impartite in doua, dar cele doua aluaturi nu se prepara in acelasi timp. Incepeti cu aluatul colorat, astfel: Preincalziti
Frecati zaharul cu untul, apoi bateti oul si vanilia in compozitie. In alt castron, amestecati ingredientele uscate (zahar, faina si sare) si adaugati
Scoateti untul din frigider si lasati-l 5 minute la temperatura camerei sa se inmoaie putin. Preincalziti cuptorul la 205 grade Celsius. Amestecati in
Daca toate masuratorile si amestecurile de care ai nevoie atunci cand faci o prajitura nu-ti sunt deloc pe plac, continua sa citesti. Cu aceste 8 secr
Intr-un castron, frecati untul cu zaharul. Adaugati oul si esenta de vanilie si amestecati. Separat, amestecati faina, sarea si praful de copt (ingred
Cel putin o data, ni s-a intamplat tuturor sa punem prea multa sare in mancare, sa crape biscuitii in cuptor ori sa sa se prinda prajitura de tava. Ca
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un robot de bucatarie, maruntiti fin biscuitii graham cu 25 gr zahar. Adaugati untul si procesati pan
Incalziti cuptorul la 160 C si puneti hartiute de briose intr-o tava de copt (sau folositi o tava din silicon). Puneti 85 grame fistic intr-un robot d
Amestecati bine crema de branza cu esenta de vanilie, zeama si coaja de lamaie pana devine moale si pufoasa. Adaugati zaharul in 2 reprize si bateti p
Bateti untul cu mixerul pana devine cremos, apoi adaugati zaharul, praful de copt, nucsoara si scortisoara. Dupa ce s-au amestecat bine, adaugati mela
Reteta de ganache a aparut cam prin 1850, in Franta, dintr-o greseala (un ajutor de ciocolatier a scapat smantana cu ciocolata lichida). Crema se folo
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Glazura
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita