Gratar
Taiati smochinele in doua pe lungime. Asezati-le pe gratar, la flacara deschisa, pana se incalzesc si se inmoaie, aprox. 3-5 minute, intorcandu-le pe
Incalziti gratarul la o temperatura moderata sau la 176°C. Intr-un vas mic amestecati mierea si sucul. Periati feliile de nectarina cu sosul de miere.
Intotdeauna, doctorii ne sfatuiesc sa avem grija in ceea ce priveste alimentatia si igiena. Un fruct spalat corect, o decongelare adecvata a produselo
Intr-un vas mediu, amestecati zaharul, otetul si ardeii iuti, apoi adaugati ingredientele ramase. Spalati bucatile de piept de pui cu apa rece si usca
Asezati bucatile de muschi intr-un vas intins, cu capac. Asezonati carnea pe fiecare parte cu sarea de mare si coaja de lamaie rasa amestecata cu pipe
Cele doua varietati de pepene galben (cu coaja zgrunturoasa si de tip Turkestan) se curata de coaja si se taie in felii. Gemul de portocale se amestec
Continuam ghidul combinatiilor sanatoase de alimente, pentru ca este vorba de asocieri gustoase si interesante, poate chiar neasteptate de multe ori,
Sfecla se fierbe intr-o oala la foc redus timp de 15 min. Acestea trebuie sa fie semi fierte. Dupa acest interval de timp, se scurge apa, sfecla se cu
Maruntiti usturoiul si amestecati bine toate ingredientele pentru sos. Puneti aripioarele de pui impreuna cu sosul intr-o punga de plastic si lasati s
Sa pregatiti peste la gratar poate fi putin mai pretentios decat obisnuitii mici sau friptura de porc si de pui, dar merita cu siguranta sa incercati
Amestecati bine sucul de rosii si condimentele. Puneti cubuletele de carne intr-o punga de plastic si turnati sosul deasupra. Legati bine punga si las
Cu porcul gatit pe gratar nu aveti cum sa dati gres niciodata. Carnea de porc poate fi pregatita oricum, oriunde si cu orice fel de saramura. Este des
Amestecati toate condimentele (fara sare si piper) cu uleiul de masline. Ungeti bine pestele pe interior, acoperiti si puneti in frigider cam 2 ore. U
Va invitam in cele ce urmeaza sa va inspirati din retetele lui Chris Knight, producator al binecunoscutei emisiuni License to Grill si co-autor al car
Se dizolva zaharul si apoi sarea intr-un vas in care am pus cidrul. Se adauga apa, uleiul de masline, otetul balsamic, piperul si crengutele de rozmar
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Gratar
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita