Macrou
Romanii devin din ce in ce mai constienti de importanta unei alimentatii sanatoase, iar pestele este unul dintre alimentele care castiga teren de la a
Cerneti impreuna cele 2 tipuri de faina si maruntit untul in amestec, formand firimituri. Adaugati treptat apa si amestecati pentru a-i da consistenta
Prajiti baconul (fara ulei), pana devine crocant. Adaugati telina si napii si lasati pe foc pana incep sa se inmoaie legumele. Transferati amestecul i
Indepartati pielita de pe fileuri, dupa care le maruntiti manual intr-un castron, mai fin sau mai grosier, dupa cum preferati textura pastei. Adaugati
Prunele se spala si se gatesc in cuptorul cu microunde intr-un vas de sticla termorezistent, la putere maxima, pana se inmoaie. Se transfera apoi in a
Combinati ingredientele pentru glazura intr-un castron si lasati deoparte. Incingeti o tigaie antiaderenta la foc mediu spre tare si adaugati lingurit
Tocati ardeiul copt cubulete. Fierbeti pastele, scurgeti si adaugati putin ulei de masline, amestecati pentru a nu se lipi si lasati la racit 5 min. C
Bateti cu telul uleiul de masline, coaja de mandarina, otetul de sherry si sucul de lamaie intr-un bol mic impreuna cu sare si piper dupa gust. Intr-u
Zdrobiti macroul afumat intr-un castron si amestecati cu crema de branza. Adaugati si celelalte ingrediente, dintre care ceapa rosie se toaca marunt,
Amestecati zeama de portocala, mierea, mustarul si otetul. Marinati in aceasta vinegreta cel putin 30 de minute prazul gatit la aburi, impreuna cu cea
1. Mac - are efect sedativ; - trateaza anumite afectiuni ale aparatului respirator (tuse, astm, gripa etc.); - reduce nivelul colesterolului rau; - in
Pestele se spala bine, se curata la interior si se sterge cu prosop de hartie. Se indeparteaza capul si coada. Se pune un praf de sare in interiorul p
Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. O calim in 50ml ulei la foc mic, 1-2 minute. Curatam de coaja o portocala apoi, cu un cutit bine ascutit, t
Curatam morcovul, telina si gulia de coaja, le spalam si le dam pe razatoarea mare. Curatam ceapa, o spalam si o tocam mai mare. Curatam ardeii de cot
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Macrou
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun