Maioneza
Intindeti maioneza si mustar din belsug in interiorul chiflelor. Adaugati sosul preferat si varza acra, dupa care asezati si crenvustii in chifle. Ase
Puneti feliile de rosii intre cateva proasoape de hartie si lasati-le sa se usuce, minim 30 de minute. Altfel, tarta va fi mult prea zemoasa. Preincal
Intr-un castron mare, amestecati chimen, oregano, jumatate din cantitatea de usturoi, 1 lingura zeama de lamaie si uleiul de masline. Adaugati ceapa s
Fierbeti melcisorii in apa cu sare si ulei. Clatiti sub jet de apa rece si lasati la scurs. Cand pastele s-au racit, amestecati cu tonul, smantana si
Gogonelele se coc pe flacara, se curata si se lasa la scurs. Apoi se taie cotorul si se toaca. Gogonelele tocate trebuie frecate cu ulei, apoi se potr
Fierbeti pastaile in apa sarata cam 8-10 minute. Scurgeti si lasati sa se raceasca. Amestecati patrunjelul, maioneza si chimenul intr-un bol mic. Adau
Asezonati fileurile cu sare de mare si piper negru, proaspat macinate. Asezati fileurile intr-un vas intins si stropiti cu zeama de lamaie. Lasati la
Cand esti incepator in ale gatitului, parca orice ti se pare dificil de facut. Pe masura ce capeti experienta, in schimb, observi ca lucrurile vin de
Amestecati toate ingredientele in afara de maioneza si adaugati peste paste. Adaugati treptat si maioneza si tineti la frigider cel putin 1 ora inaint
Dati castravetele cu sare si lasati sa se aseze cca 30 min. Separat, fierbeti morcovii, cartofii si sfecla. Scurgeti si lasati putin la racit, apoi am
Folositi 4 boluri in care sa aranjati salata verde. Peste salata, adaugati feliile de ou si de rosii. Peste maioneza se adauga chimenul, patrunjelul,
Folositi un borcan cu gura larga si amestecati maioneza cu sosul de rosii. Subtiati sosul astfel obtinut cu otet. Adaugati sarea si usturoiul pudra. A
Tocati ardeiul copt cubulete. Fierbeti pastele, scurgeti si adaugati putin ulei de masline, amestecati pentru a nu se lipi si lasati la racit 5 min. C
Amestecati toate ingredientele si tineti la frigider. Foto: Flickr
Fierbeti ouale tari, lasati sa se raceasca 15 min. Curatati de coaja, taiati pe jumatate si scobiti galbenusul din ele. Zdrobiti usturoiul si frecati-
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Maioneza
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata