Mustar
Feliile de carne se spala, se sterg si se bat ca pentru snitel. Se sareaza si se pipereaza fiecare felie de carne. Se asaza deasupra carnatul. Se rule
Rupeti frunzele de varza in bucati mici si puneti-le in apa clocotita. Adaugati putina sare si lasati la fiert. Fierbeti cu capac, la foc mare 4 min.
Amestecati otetul, uleiul de masline si mustarul pentru a face un dressing pentru salata. Intr-un bol, amestecati morcovii cu avocado si stropiti cu d
Topiti untul intr-o tigaie mare. Adaugati carnea de vita si rumeniti usor la foc mare. Scoateti carnea din tigaie si puneti-o deoparte. Sotati ceapa i
Preincalziti cuptorul. Topiti jumatate din unt si caliti ceapa. Adaugati faina, amestecati si treptat adaugati laptele. Adaugati patrunjel si tarhon.
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Amestecati bine fulgii de ovaz, faina, sarea si mustarul. Adaugati untul topit. Adaugati branza cheddar. A
Unul dintre cele mai cunoscute condimente din lume este mustarul. Il folosim intr-atat de mult, incat mititeii, hot-dog-ul ori sandvisurile parca nu a
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Cerneti faina intr-un castron, adaugati sare, chili, pudra de mustar si unt. Frecati untul in faina si apo
Intr-un castron amestecati primele 4 ingrediente. Restul ingredientelor le puneti intr-un borcan si agitati foarte bine. Turnati dressing-ul peste sal
Amestecati ingredientele pentru salata intr-un castron. Bateti cu telul ingredientele pentru sos si turnati peste salata, amestecand bine. Foto: Cooki
1. Folositi o forma pentru tarta cu margine dantelata in care se intinde aluatul de patiserie, decupandu-l pentru a se potrivi perfect in forma. Se fa
De sute de ani, mustarul este folosit atat pentru gustul deosebit, cat si pentru proprietatile medicinale. Nu lipseste aproape din nici o locuinta. Da
Amestecati in blender toate ingredientele, gustati si mai adaugati ce ingredient vi se pare ca nu e suficient. De exemplu, daca vinegreta e prea intep
Topiti jumatate din cantitatea de unt intr-o tigaie, la foc mediu. Adaugati ceapa tocata si prajiti pana se inmoaie, dar fara sa prinda culoare. Adaug
Puneti migdalele intr-o tigaie adanca, la foc mediu spre tare, pentru a se rumeni. Tocati fin varza de Bruxelles sau dati-o prin razatoare. Peste varz
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Mustar
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Rosii australiene
Provenind asa cum le spune si numele din Australia, rosiile australiene se dezvolta intr-un climat a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata