Naut
Daca vara, pentru a ne racori, preferam retetele usoare, fara alimente care sa stimuleze circulatia sangelui, iarna este indicat sa consumam multe man
Incingeti putin ulei si caliti ceapa impreuna cu fasolea verde 1-2 min. Adaugati usturoiul si migdalele si caliti inca 10 min. Stropiti cu putin otet
Nautul face parte din familia leguminoaselor si are un gust asemanator cu nuca si o textura de parca ar fi unt, ceva intre amidon si pate. Se crede ca
Amestecati toate ingredientele si dati-le prin blender pana obtineti consistenta dorita. Daca pasta este prea uscata mai adaugati ulei de masline. Ser
Bucataria marocana este rafinata si bogata in gust si savoare. Fata de cea romaneasca, este mult mai condimentata. Asadar, numai buna de testat pe o a
In Orientul Mijlociu, nautul este alimentul de baza pentru populatie, din el pregatindu-se falafel si hummus. Ai naut uscat prin bucatarie si vrei sa-
Incingeti uleiul de masline. Caliti ceapa si usturoiul 6 min. Adaugati chimenul, turmericul, scortisoara, mierea, piperul si morcovii. Adaugati apa ca
Puneti deoparte cateva frunze de busuioc pentru decorat, iar restul tocati. Incingeti uleiul de masline intr-o cratita mica si prajiti frunzele de bus
Hummusul se gateste cu precadere in Orientul Mijlociu, Maroc si nordul Africii. El consta in naut pasat, amestecat cu suc de lamaie, ulei de masline,
Lasati nautul la inmuiat in supa de legume cam 5 minute. Scurgeti, pastrati putina supa de legume pentru mai tarziu. Peste naut presarati turmericul,
Masa de seara este bine sa cuprinda preparate mai usoare, intrucat metabolismul nostru incetineste, iar caloriile nu sunt arse precum in timpul zilei.
1. Naut - regleaza nivelul de zahar din sange; - micsoreaza riscul aparitiei afectiunilor cardiovasculare; - creste senzatia de satietate si diminueaz
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius. Rupeti conopida in buchetele mici, taiati maslinele in jumatati si tocati usturoiul, dar nu prea fin. Scur
Adaugati toate ingredientele in robotul de bucatarie. Daca nu aveti pasta de susan, inlocuiti-o cu inca 15 ml de ulei de masline. Folositi functia "Pu
Pisati usturoiul cu putina sare. Incingeti uleiul la foc mediu si sotati cateva minute dovleacul taiat julienne. Adaugati usturoiul si apoi paprika. L
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Naut
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul