Pasca
Pastele este cea mai importanta sarbatoare pentru romanii de pretutindeni si este precedata de o multime de pregatiri si ritualuri, dar si de o multit
Este vremea in care supermarketurile se umplu de oua si iepurasi de ciocolata. Pastele este, de obicei, o perioada pentru excesele de mancare si de ba
Se pune in apa calda drojdia si o lingurita de zahar si se lasa sa se dizolve 5 minute. Apoi, se adauga laptele incalzit, zahar si Gustul untului de l
In perioada sarbatorilor de Paste, brutariile Paul isi imbogatesc meniul cu produse concepute special pentru mesele festive sau pentru a fi daruite ce
Desertul nostru preferat de Paste este, cu siguranta, pasca. Nu am uitat de cozonac, fiti pe pace, dar pe acesta il putem pregati in orice perioada a
Intr-un castron, amestecati cam o treime din faina cu zahar, drojdie si sare. Adaugati lapte si unt. Bateti cu mixerul pana cand devine un aluat fin.
Intrebarea cea mai des intalnita in aceasta perioada este: Ce gatesti bun de Paste? In general, se aleg retetele arhicunoscute: oua rosii, oua umplute
8 galbenusuri se freaca spuma cu 8 linguri de zahar pudra. Se adauga 5 linguri de cacao, 700 g smantana si la urma mirodeniile. Inainte de a se da la
Masa de Craciun este proba de foc a oricarei gospodine cu pretentii si sunt acum necesare multe cunostinte culinare si o atentie aproape patologica la
Prea multa lume asociaza inca masa traditionala de Paste cu universul rural, uitand insa ca si civilizatia orasului este la fel de indreptatita sa ne
Cel putin pentru romani, daca nu pentru intreaga lume crestina, a existat intotdeauna o legatura stransa intre sarbatoarea Invierii Domnului si bucate
Se analizeaza foarte atent in ultima vreme beneficiile pe care le poate aduce laptele de capra prin consumul zilnic in raport cu laptele de vaca si pr
Amestea toate ingredientele pentru aluat, framanta-le pana se formeaza un aluat tare. Lasa-l putin sa se odihneasca. intinde-l cu grija in tava de pas
albenusurile se freaca cu zaharul, apoi adaugindu-se pe rand sarea, aromele si branza. Se amesteca pana se obtine o textura cremoasa. Separat se face
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Pasca
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun