193135987363285

Patiserie

Home» Patiserie
Retete Patiserie - Foietaj cu branza de capra si spanac
Preincalziti cuptorul la 190 C. Tocati marunt spanacul si ceapa. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa pentru 1-2 minute. Adaugati spanacul
Sfaturi Patiserie - Gusta un dessert à la française în brutariile Paul, din partea casei
De luni pana vineri, clientii Paul primesc, la achizitionarea unui sandwich in bagheta, un ecler gratis. Sub sloganul ,,Gusta un dessert à la français
Retete Patiserie - Colacei cu ciocolata
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Intindeti foaia de aluat si taiati-o in doua. Ungeti o jumatate de foaie de aluat cu crema de ciocolata si
Retete Patiserie - Pateuri cu branza si spanac
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Feliati usturoiul si sotati-l in putin ulei impreuna cu spanacul. Asezonati cu sare si piper si lasati sa
Sfaturi Patiserie -  Pain au chocolat - un deliciu frantuzesc
Pain au chocolat, sau painea cu ciocolata, este un desert frantuzesc, cunoscut si sub numele de "chocolatine". Este un produs dulce, de patiserie, ce
Sfaturi Patiserie - Ce alimente sa eviti la micul dejun
Stii ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. De aceea, trebuie sa ai grija ce mananci la primele ore ale diminetii. Micul dejun are efect
Retete Patiserie - Crema usoara de patiserie
Puneti laptele pe foc impreuna cu pastaia de vanilie rupta in doua. Aduceti la fierbere. Intr-un castron, bateti galbenusurile cu zaharul pana devin d
Sfaturi Patiserie - Saptamana Greceasca la Lidl
Visezi la o vacanta exotica in minunata Grecie? Lidl iti aduce mai aproape aromele mediteraneene! In Saptamana Greceasca, preparatele savuroase de la
Retete Patiserie - Strudel cu ciuperci
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Topiti jumatate din cantitatea de unt intr-o tigaie mare, adaugati ciupercile si sotati la foc mic pana se
Sfaturi Patiserie - Sfaturi pentru choux a la creme
Aluatul choux este cel mai usor, mai crocant si mai aerat aluat pe care il poti face. Este ideal pentru eclere, profiterol, choux a la creme... Faptul
Sfaturi Patiserie - Sfaturi pentru gatit cu aluat Filo
Denumirea de Phyllo vine din greaca si inseamna frunza. Cu acest tip de aluat foarte subtire si foarte fragil se pregatesc cel mai adesea placinte cu
Retete Patiserie - Desert grecesc Galaktoboureko
Intr-o oala, puneti zaharul, ouale si grisul si amestecati. Adaugati laptele, pastaile de vanilie si continuati sa amestecati. Adaugati zeama de lamai
Retete Patiserie - Foietaj cu mazare si sunca
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Amestecati mazarea congelata cu sunca, crema de branza si albusul de ou. Taiati aluatul in patru dreptungh
Retete Patiserie - Pateuri cu legume
Feliati vanata, presarati sare si lasati-o deoparte 15 minute, dupa care o spalati si o taiati in bucatele mici. Taiati la fel si rosiile si dovlecelu
Sfaturi Patiserie - Mini ghid pentru aluaturi
Multe aperitive si deserturi presupun pregatirea unui anumit fel de aluat. Acesta este, de fapt, baza pentru tarte, tartine, placinte etc. Intrucat pr



Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Anason
Anason
Anasonul este o planta mediteraneana inrudita cu mararul si coriandrul, de la care se folosesc in pr...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Uneori e mai bine sa stai cu oile, care tac si-si cauta doar hrana si apa, sau sa stai cu cartile, care povestesc istorii de necrezut numai atunci cand omul vrea sa le asculte. Dar cand vorbesti cu oamenii, spun niste lucruri de nu stii ce sa le raspunzi"
Paulo Coelho
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro