Pere
Fructele sunt superalimente naturale, care aduc numeroase beneficii, printre care si pierderea mai usoara a kilogramelor in plus. Ele sunt bogate in f
Toata lumea iubeste gustarile, dar ce se intampla atunci cand vrei sa slabesti fara sa renunti la ele? Ei bine, iata care sunt cele care ard grasimile
Sub sloganul "Vine para, bine-mi pare", Mirinda aduce pe piata din Romania un sortiment nou, cu suc delicios de pere, un fruct foarte cunoscut si apre
Topiti untul intr-o oala, adaugati bucatile de miel si sotati la foc mic 5 minute. Adaugati scortisoara, supa si zaharul si amestecati bine. Mariti fl
Daca nu reusesti sa tii o dieta de la inceput pana la sfarsit, creeaza-ti singur meniul. Alege din alimentele urmatoare, care sunt sarace in calorii,
Intr-o craticioara, aduceti la fierbere sucul de mere cu ghimbirul si condimentele. Adaugati perele si micsorati flacara, sa fiarba inabusit. Fierbeti
Exista multe tehnici si trucuri ca sa scoti ceea ce e mai bun din fiecare aliment. Deci, cum poti beneficia din plin din mancarurile tale? Iata cateva
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si ungeti cu unt o forma de tarta de 23 cm diametru. Taiati perele pe lungime in felii de 6 mm grosime. Ara
Feliati perele de 1 cm grosime. Incalziti mierea cu scortisoara intr-o tigaie mare la foc mic. Adaugati feliile de para si gatiti 2-3 minute pe fiecar
Nu trebuie sa ne intristeze venirea toamnei, deoarece aceasta aduce odata cu ea multe bunatati si retete noi pentru bucatarie. Iata cateva moduri in c
Amestecati intr-un castron perele, castravetii, patrunjelul, otetul si uleiul. Asezonati, dupa gust, cu sare si piper negru. Radeti deasupra parmezan
Intr-o tigaie cu capac, aduceti la fierbere cidrul (sau sucul de mere) cu bucatile de nap si para, la foc tare. Micsorati flacara, acoperiti si lasati
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Tapetati o tava patrata de 20 cm cu hartie de copt. Intr-o craticioara, topiti untul impreuna cu zaharul,
Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Taiati capacul dovleacului si scoateti semintele. Scobiti pulpa cu ajutorul unei linguri (nu subtiati foarte
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Intr-un castronel, preparati toppingul Streusel: Amestecati faina cu scortisoara. Cu 2 cutite, taiati untu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Pere
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata