Pere
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Taiati perele in jumatati si cate un capacel de pe dosul fiecarei jumatati, ca sa nu se rastoarne in tava.
Intr-un vas suficient de adanc, la foc mediu, amestecati 50 gr de zahar cu nucile pecan. Continuati sa amestecati usor pana ce se topeste zaharul, car
Fibrele sunt hidrati de carbon nedigerabili, altfel spus niste componente care au grija de tranzitul nostru intern, prevenind aparitia afectiunilor di
Portocala se spala si se sterge bine cu un servet de hartie. Coaja se da pe razatoarea fina iar portocala se stoarce. Sucul va fi folosit la sos. Vinu
Faina se amesteca cu untul si zaharul pana ce aluatul capata un aspect nisipos. Se adauga oul si laptele, amestecand in continuare. Daca vi se pare ca
Se aprinde gratarul cuptorului. Para se taie in doua, longitudinal, se curata de coaja si i se scoate partea lemnoasa de la mijloc. Se taie in lamele
Se amesteca sosul de soia, otetul balsamic, uleiul, si piperul. Nu se adauga sare deoarece sosul de soia contine sare suficienta. Perele se spala si s
Se pun intr-un vas la fiert apa cu mierea. Merele si perele se curata de coaja, se scot partile lemnoase si se taie in mici bucatele. Se pun peste sir
Preincalziti aragazul la 200°C, daca este posibil, la curent de aer cald (pentru a se realiza o incalzire uniforma a cuptorului) 1. Curatati perele de
Spalam perele si le taiem in bastonase. Taiem cascavalul in cubulete. Curatam ardeii de cotoare si ii taiem in fasii lungi. Punem toate ingredientele
Pepenele se spala la exterior, se sterge cu un servet, se taie in doua, longitudinal, dupa care i se inlatura semintele. Cu varful unei lingurite se s
Curatam de coaja si taiem in cuburi perele (de preferat un soi mai moale) si le calim in unt. Pentru sarlota, frecam ouale cu zaharul, adaugam laptele
Taiem perele cubulete si pastram cateva din ele pentru decor. Intr-o cratita topim zaharul. Adaugam cubuletele de pere si le lasam sa se inmoaie putin
Inmuiem stafidele in cele 2 linguri de rom, pe care l-am diluat cu 2 linguri de apa calduta. Curatam perele de coaja si de cotor, le taiem cubulete, l
Filmele americane au creat un mit al femeii stresate sau suparate care îsi înneaca necazul într-un bol urias cu înghetata. Nu stiu daca este chiar asa
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Pere
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul