Peste alb
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Curatati pestele de oase si piele si maruntiti-l. Tocati marunt crevetii. Amestecati pestele maruntit cu c
Aduceti la fierbere intr-o oala mica: apa, jumatatile de lime, broccoli, laptele de cocos si pasta de curry. Lasati sa fiarba inabusit 3 minute, dupa
Amestecati toate ingredientele pentru marinata intr-un castron mediu nemetalic (preferabil din sticla) si folositi-o imediat. Marinati pestele 2 ore.
Rosia si maslinele se curata de coaja, iar pulpa de rosie si pulpa de masline se taie marunt. Caperele si busuiocul se toaca, iar un ardei iute se tai
In oala in care se va prepara supa, puneti ulei de masline cat sa acopere fundul si sotati usturoiul si ceapa, tocate fin. Adaugati cimbru uscat si o
Mod de preparare creveti cu tempura: Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina, 1 ga
Mai intai se prepara orezul conform retetei de aici, pentru a fi folosit ca baza pentru prepararea fiecarui sortiment de sushi. Apoi se ia cate putin
Pregatiti pe blatul de lucru 3 farfurii si un castron la indemana. Pe prima farfurie, puneti faina. In castron spargeti ouale si le bateti. Pe a doua
Puneti toate ingredientele intr-un castron si amestecati bine. Formati mingi de marimea unui ou. Prajiti in ulei incins pana se rumenesc uniform. Foto
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si caliti ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adaugati pasta de tomate, apoi supa de legume, vinul, cartofii, foil
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Incalziti putin ulei de masline si caliti ceapa, usturoiul si ardeiul pana se inmoaie. Intre timp, fierbet
Retetele de peste la gratar sau la cuptor sunt ideale pentru zilele in care am ramas in pana de idei sau cand avem musafiri neasteptati la usa. Pentru
Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Uscati cu un servetel pestele si umpleti-l cu ceapa si ierburi. Intr-o tava, presarati sare, asezati pestele,
Pestele alb se spala, se curata, dupa care se inmoaie painea alba in apa. Dupa ce s-a inmuiat, painea se stoarce bine de apa. Verdeata se spala bine.
Incingeti suficient ulei intr-o tigaie adanca, la 190 grade Celsius. Intr-un castron mare, turnati berea. Cerneti faina in castron, batand usor cu tel
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Peste alb
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata