Piper
Fierbem carnea si ficatul in apa cu sare si le lasam la scurs. Dupa ce se racesc, le taiem bucatele si le rumenim in unt. Tocam alunele, zdrobim ustur
Amestecam intr-un castron ingredientele pentru aluat, le framantam bine si punem aluatul obtinut, acoperit, la rece pentru 30 de minute. Intre timp cu
Mixam branza dulce cu untul si cu telemeaua data pe razatoarea mica. Adaugam patrunjelul verde, piper, sare si omogenizam bine. Ungem o forma de chec
Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu o lingurita de sare. Dupa ce s-au fiert ii scurgem de apa si ii pasam, adaugand putin
Taiem ceapa pestisori, radem un morcov si le calim impreuna in ulei incins, la foc mic, pana se inmoaie. Punem legumele calite intr-o tava unsa cu ule
Se curata cartoful si se pune la fiert. Dupa ce a fiert se zdrobeste cu furculita. Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se ame
Bostanul se lasa la copt in cuptor pana se inmoaie. Dupa ce s-a copt, se scoate miezul si se aleg semintele. Floarea de conopida si broccoli se fierb
Se taie bostanul si se pastreaza capacul. Se curate de seminte. Cepele si morcovul se taie marunt si se pun la calit cu sare si piper. Se adauga pe ra
Carnea tocata se amesteca cu o ceapa taiata marunt, cu un ou si cu usturoiul zdrobit. Adaugam delikatul si piperul. Ungem o tava cu ulei si o tapetam
Alegem ardei proaspeti, sanatosi, ii spalam, le scoatem cu grija cotoarele si semintele si ii lasam cu gura in jos la scurs. Curatam verzele de frunze
Curatam ciupercile, le spalam sub jet de apa rece si le fierbem 15 minute in apa clocotita, in care am adaugat sare si zeama de lamaie. Separat, intr-
- Se bate mai intai fiecare bucata de carne cu ciocanul de snitele, dar fara a face carnea prea subtire, adica sa ramana carnea la o grosime de circa
Unele legume si fructe rezista foarte bine in sezonul rece daca sunt depozitate in conditii bune, dar altele vor fi serios afectate de trecerea vremii
Batem ouale si le amestecam impreuna cu laptele. Taiem painea felii pe care le dam prin amestecul de ou si lapte. Tocam ceapa si o calim in unt, adaug
Vinetele coapte, surse de zeama, le tocam marunt impreuna cu franzela, inmuiata o clipa in apa rece si stoarsa bine imediat. Adaugam ceapa rasa fin, c
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Piper
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita