Porc
Incingeti uleiul la foc mediu intr-o oala de 4 litri. Adaugati ceapa si sotati-o pana se inmoaie, 4-5 minute. Adaugati carnea de porc si amestecati, s
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (180 de grade pentru cuptor cu ventilatie si cu 15 de minute mai putin). Tamponati carnea cu servete de har
Puneti toate ingredientele intr-un robot de bucatarie si pulsati pana capata consistenta dorita. Rasturnati amestecul pe un tocator de lemn si modelat
Mod de preparare cotlet: Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile in ulei. Se adauga sman
Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura cuptorului pana cand ciolanul se rumeneste
Preincalziti cuptorul la 165 grade Celsius. Inr-un castronel, amestecati rozmarinul, usturoiul, sarea si piperul. Tamponati carnea cu prosoape de hart
Tamponati cotletele cu prosoape de hartie. Amestecati sarea grunjoasa cu cimbru, rozmarin si piperul negru si presarati pe cotlete, pe ambele parti. I
Incingeti cuptorul la 190 grade Celsius. Amestecati boia cu jumatatea din cantitatea de sare si piper. Tamponati bucatile de carne cu un prosop de har
Curatati carnea de grasime si crestati-o bine. Faceti o pasta din zeama de la o portocala impreuna cu usturoiul, piperul, oregano si sare. Frecati car
Se toaca ceapa pestisori si se pune la calit in ulei. Cand s-a inmuiat, se adauga carnea, iar cand aceasta a prins coaja, se stinge cu apa calda si se
Preincalziti gratarul. Decojiti si goliti ananasul. Taiati in jur de 8 felii. Intr-un castron, amestecati condimentele, zaharul, sarea si piperul. Tap
Incingeti untura intr-o tigaie. Adaugati carnea de porc si sotati usor. Scoateti carnea si puneti-o intr-o cratita. Scurgeti din untura, lasand aprox.
Preincalziti cuptorul la 80 grade Celsius. Taiati muschiul de porc in bucatele de 3 cm grosime, asezonati cu sare si piper si sotati in unt aprox. 10
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un vas mic, amestecati sarea, nucsoara si scortisoara. Puneti cotletele de porc pe un fund de lemn si
Incalziti wok-ul la foc mediu. Adaugati 1 lingura de ulei si invartiti wok-ul pentru a-l unge uniform. Adaugati pastaile si amestecati pe foc pana se
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Porc
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata