Praz
Tocati prazul si prajiti-l in unt 5 minute. Adaugati putin vin, sare si piper si gatiti pana se inmoaie, cam 10-15 minute. Bateti ouale, adaugati lapt
Sotati sparanghelul si prazul in ulei de masline la foc mediu pana se inmoaie si incepe sa se rumeneasca prazul. Luati de pe foc, asezonati si adaugat
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Pastrand capatanile de usturoi intregi, taiati-le doar varful, pentru a expune miezul, puneti-le pe o foli
Tamponati cotletele cu prosoape de hartie. Amestecati sarea grunjoasa cu cimbru, rozmarin si piperul negru si presarati pe cotlete, pe ambele parti. I
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Curatati sfecla rosie, lasandu-i radacina si 2 cm din tulpina. Puneti sfecla intr-o tava de copt unsa cu p
Fierbeti apa cu sare intr-o oala si adaugati prazul. Gatiti prazul pana se inmoaie si se lasa la fund. Scurgeti bine si tamponati cu servete absorbant
Daca vara, pentru a ne racori, preferam retetele usoare, fara alimente care sa stimuleze circulatia sangelui, iarna este indicat sa consumam multe man
Fierbeti cartofii. Cand incep cartofii sa dea in clocot, separat, puneti pe foc varza impreuna cu supa de legume si fierbeti la foc mic pana se inmoai
Prazul este o leguma cunoscuta inca de pe vremea faraonilor. Acestia il foloseau pentru a-i recompensa pe cei mai buni razboinici. Imparatul Nero, in
Modul de preparare a supei este descris in detaliu in cartea "Anotimpuri gastronomice - Vara" (Ed. House of Guides), la pagina 44. Pentru decor, putet
Simbol al Olteniei noastre si emblema a Tarii Galilor, prazul e folosit ca aliment si medicament de foarte mult timp. Se spune ca inclusiv Imparatul N
1. Peste - impiedica formarea cheagurilor de sange; - este important pentru dezvoltarea prenatala si postnatala; - accelereaza procesul de slabire; -
Amestecati zeama de portocala, mierea, mustarul si otetul. Marinati in aceasta vinegreta cel putin 30 de minute prazul gatit la aburi, impreuna cu cea
Taiati dovleacul pe jumatate, curatati-l de seminte si puneti-l in cuptor la 200 grade Celsius, timp de 30-35 min. Intre timp, sotati in putin unt pra
Ca orice alta bucatarie, si cea din Tara Galilor a suferit mai multe influente de-a lungul timpului, dar si-a pastrat principala trasatura, si anume g
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Praz
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata