Pulpe de pui
Incingeti jumatate din ulei intr-o oala si rumeniti pulpele pe toate partile, dupa care le transferati pe o farfurie. Adaugati in oala ceapa si uleiul
Carnea de pui poate fi unul dintre cele mai satisfacatoare preparate: poate fi gatita intr-o multime de moduri, iar "resturile" sunt, uneori, chiar ma
Carnea de pui este usoara si nu necesita prea multa pregatire pentru a fi preparata la gratar, fiind de aceea si foarte populara. Trebuie sa tineti co
Se taie marunt pulpele de pui, apoi se toaca legumele. Se caleste amestecul de legume si carne de pui, condimentandu-se cu sare si piper dupa gust. Du
Se taie marunt pulpele de pui, apoi se toaca legumele si parmezanul. Se caleste amestecul de legume si carne de pui in ulei de masline si vin rosu, ap
Condimentati pulpele de pui cu sare si piper. Intr-un robot mic de bucatarie, procesati bine toate celelalte ingrediente, adaugand ulei de masline dac
Intr-un castron mare, amestecati quinoa cu pesto. Adaugati ulei de masline cat sa nu fie prea uscat amestecul. Adaugati bucatile de pui, rosiile si ru
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Amestecati branza cu usturoiul, rosiile si maslinele pana se combina uniform. Puteti adauga si patrunjel t
Taiati puiul in cubulete de 2 cm. Lasati la marinat 20 de minute in 2 linguri de vin cu putin piper. Intre timp, preparati sosul, amestecand toate ing
Preincalziti cuptorul la 205 grade Celsius. Asezonati puiul cu sare si piper pe ambele parti si asezati pulpele cu pielea in sus intr-o tava mare de c
Carnea de pui, spre deosebire de alte sortimente, poate fi gatita in mai multe feluri, motiv pentru care e preferata de cei mai multi dintre noi. De C
Se taie pulpele de pui in sase. Ciocanelele se lasa asa cum sunt, iar partea de sus se taie in doua. Se spala bine, se usuca si se pun la prajit in ul
Incingeti uleiul. Adaugati puiul (partea cu piele in jos) si rumeniti. Intoarceti, asezonati si rumeniti si cealalta parte. Scurgeti putin din uleiul
Combinati otetul, zaharul, uleiul de masline, sarea si piperul si amestecati bine. Crestati pieptul de pui pe ambele parti. Puneti pieptul la marinat,
Condimentati pulpele de pui cu sare si condiment chinezesc. Intr-o tigaie adanca antiaderenta, incingeti uleiul de masline. Adaugati pulpele de pui si
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Pulpe de pui
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun