Reteta aperitiv
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie adanca la foc mediu. Adaugati ceapa feliata si amestecati pana s
Fierbeti sparanghelul in apa cu zeama de lamaie si coaja rasa, ca sa nu se ingalbeneasca. Intindeti un strat subtire de smantana pe fiecare clatita si
Pozitionati gratarul in partea de jos a cuptorului si setati temperatura de coacere la 200 grade Celsius. Amestecati cele 2 tipuri de pana se omogeniz
Preincalziti cuptorul la 200°C. Amestecati crema de branza cu bucatelele de somon afumat, piperul si coaja de lamaie si lasati deoparte. Suprapuneti f
Daca tava pentru briose pe care o aveti nu este o forma de silicon, va trebui sa ungeti in prealabil cu putin ulei vegetal. Formele de silicon sunt an
Puneti feliile de pancetta pe suprafata de lucru. Asezati cate o felie de piersica la marginea fiecarei felii de pancetta, asezonati cu sare si piper
Turnati cateva linguri de ulei intr-o tigaie, adaugati ceapa tocata marunt si lasati sa se inmoaie la foc mic. Cand ceapa devine aurie, adaugati ardei
Intr-o tigaie puneti uleiul si ceapa tocata, lasati sa se caleasca 5 minute, adaugati fasolea, mazarea si cartofii, apoi menta, puneti sare dupa gust,
Preincalziti friteuza la 175 grade Celsius. Taiati fasii de mozzarella cu diametrul de max 3 cm. Bateti oul si treceti fasiile de mozzarella prin oul
Inmuiati 20 de scobitori in apa. Intr-un castron, puneti crevetii, stropiti cu zeama de lamaie si lime si adaugati sare si piper. Lasati la marinat ce
Fierbeti ouale tari, lasati sa se raceasca 15 min. Curatati de coaja, taiati pe jumatate si scobiti galbenusul din ele. Zdrobiti usturoiul si frecati-
Intrebarea cea mai des intalnita in aceasta perioada este: Ce gatesti bun de Paste? In general, se aleg retetele arhicunoscute: oua rosii, oua umplute
Coaceti ardeii si vinetele pana cand pielea devine neagra. Decojiti. Scoateti semintele si taiati fasii. Asezati fasiile intr-un castron si adaugati s
Puneti bucatile de somon intr-un castron. Adaugati strugurii, rucola si ridichile. Amestecati bine ingredientele. Adaugati dressing-ul. Foto: Cookiped
Raciti bolul robotului in congelator o ora inainte de preparare. Mixati somonul afumat pana devine o pasta omogena si fina. Transferati pasta de somon
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Reteta aperitiv
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata