Reteta desert
Pentru prajituri Cu ajutorul unui robot de bucatarie, frecati untul cu zaharul pudra, vanilia, sarea si coaja de lamaie. Adaugati in fir subtire ouale
Amestecati faina de migdale cernuta cu zaharul tos si cu vanilia. Bateti albusul cu zaharul pana obtineti o spuma tare. Transferati compozitia intr-un
Amestecati intr-un recipient oul cu zaharul tos. Adaugati ulei, apoi faina si cacao, omogenizand bine compozitia. Cu ajutorul unei pungi de spritat, d
Frecati cu o lingura de lemn margarina la temperatura camerei pana se transforma intr-o crema. Adaugati zaharul pudra si amestecati delicat de sus in
Amestecati pudra de cacao cu laptele si apa, aducand amestecul la temperatura de fierbere, luati repede de pe foc si adaugati zaharul si romul. Puneti
Frecati galbenusurile cu zaharul, sarea si coaja de lamaie pana se topeste zaharul. Adaugati apoi uleiul si laptele, amestecand cu grija si incorporan
Mai intai topiti untul si puneti-l deoparte. Frecati ouale cu zaharul si adaugati apoi putin cate putin faina, amidonul si crema de portocale. In timp
Ungeti cu ulei o tava patrata cu latura de 18 cm. Puneti laptele pe foc si adaugati zaharul si untul. Incalziti usor, amestecand in continuu pana cand
Ungeti o tava cu diam 20 cm. Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Infigeti o scobitoare in portocala si fierbeti 30 min. Folositi robotul de bu
In vasul unui mixer varsati toate ingredientele si amestecati pana obtineti o pasta neteda si omogena. Transferati compozitia in formele de silicon si
Pregatiti capsunile indepartand partile verzi si apoi spalandu-le, taiati-le in patru si puneti-le la inmuiat intr-o cratita antiaderenta cu 4 linguri
Intr-o craticioara suficient de incapatoare amestecati biscuitii zdrobiti cu untul topit si dispuneti amestecul obtinut pe fundul formelor pentru brio
Pentru aluat, amestecati faina cu untul, formand firimituri, adaugati zaharul si oul. Puneti aluatul la frigider cateva ore. Taiati caisele in jumatat
Puneti foile de gelatina la inmuiat in apa rece pentru 10 minute. Incalziti frisca cu laptele si zaharul pentru 15 minute, amestecand in continuu, dar
Combinati piersicile, mierea si vanilia si lasati sa stea. Bateti ouale, separat. Incalziti uleiul intr-o tigaie cu diametrul de 20 cm. Turnati ouale
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Reteta desert
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita